پیام تبریک فرماندار کلاله به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115003کپی به کلیپ‌بورد

بسم الله الرحمن الرحیم
جوانی، آغاز شکفتن ، موهبت وثروتی ازجانب خداوند است که انسان باید آن را در رسیدن به قله های رفیع معرفت وسعادت استفاده نماید.
بی شک اعتلا ء و پویایی هر جامعه در گرو وجود جوانانی است که در درون آن جامعه پرورش یافته اند و جوانان ایران اسلامی همواره به‌ واسطه پیروی از اهل‌بیت (ع) و با بهره‌مندی از تعهد، تخصص، غیرت، خودباوری و ایمانی که دارند، نقش چشمگیر و قابل توجهی در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران دفاع مقدس داشته اند.
اينجانب ضمن پاسداشت زحمات بی دریغ جوانان این مرز و بوم ، ميلاد حضرت علي اكبر(ع)، جوان تاریخ ساز عاشورا، و روز جوان را به تمامی جوانان کشور عزیزمان، تبريك و تهنيت عرض نموده و موفقیت، سربلندی و بهروزی جوانان و نوجوانان ایران اسلامی را در مسیر رشد و اعتلای روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد حمیدی
فرماندار شهرستان کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و معاون وزیر راه و شهر سازی سازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مدیرکل راه و شهر سازی استان از جاده کلاله به مراوه تپه بازدید کردند.
دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان نظارت میدانی خود از استان گلستان، به اتفاق استاندار گلستان، فرماندار کلاله، اعضای مجمع نمایندگان استان، مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌های کشور با حضور در شهرستان کلاله، از فرودگاه این شهر بازدید کرد و مسائل و موانع بهره‌برداری از این فرودگاه را مورد بررسی قرار داد.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:هدف از برگزاری جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در شهرستان کلاله؛ احیاء و حفظ ذخایر ژنتیکی اسب اصیل ترکمن، توسعه صنعت پرورش اسب و صنعت گردشگری و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در روستاها است.
مراسم گرامیداشت روز ملی شورای اسلامی با حضور مهندس سالاری فرماندار، فرمانده انتظامی، بخشداران ، جمعی از مدیران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان کلاله برگزار گردید.
همزمان با سراسر کشور ، بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم ، زنگ سپاس معلم با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان به صورت متمرکز در هنرستان دخترانه رضوان به صدا در آمد.
بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم،مهندس سالاری فرماندار کلاله به اتفاق مدیریت آموزش و پرورش ، مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و شهردار کلاله ، با حضور در آموزشگاه استثنایی شهید بشکوفه شهرستان، از زحمات معلمین آموزشگاه تجلیل کردند.