نواختن زنگ سپاس معلم در مدارس کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=132493کپی به کلیپ‌بورد
همزمان با سراسر کشور ، بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم ، زنگ سپاس معلم با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان به صورت متمرکز در هنرستان دخترانه رضوان به صدا در آمد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله;محمود سالاری فرماندار کلاله در این مراسم گفت: معلمان انسان های تمدن ساز و تاثیر گذار جامعه اند و شهید مطهری که روز معلم بنام وی نام گذاری شده است ، معلم هایی بوده اند که به وی تعلیم داده اند.

فرماندار کلاله گفت: دوران طلایی تعلیم و تربیت دانش آموز در دستان معلمین است و شما معلمین بایستی در کنار آموزش انسانیت و زندگی، کار و مهارت را به آنان آموزش دهید.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا دانش آموزش بعد از فراغت از تحصیل بتوانند در جامعه نقش آفرینی کنند و تعلیم و تربیت ما نتیجه بخش و اثر گذار باشد.

فرماندار کلاله در ادامه ضمن تبریک هفته معلم گفت: همه خانواده ها قدر شناس شما معلمین که در سرزمین زیبای ایران به فرزندان ما علم می آموزید هستیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.