اقتصاد مقاومتی کلید استقلال اقتصادی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108179کپی به کلیپ‌بورد

اقتصاد مقاومتی کلید استقلال اقتصادی است

فرماندار کلاله در دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گفت : اقتصاد مقاومتی کلید استقلال اقتصادی و عبور از وضعیت رکود بازار است .

نصرت برزگر فرماندار کلاله در این جلسه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت پرداختن به مقوله اقتصاد مقاومتی و نقش آن در استقلال اقتصادی و رونق بازار داخلی و به تبع آن خانواده ها و ارزش صادراتی آن گفت : هر دستگاهی باید به نوبه خود تمام تلاش خود برای پیاده کردن این مسئله در جامعه اقدام کند و برنامه مدون یکساله خود را آماده کند تا حوزه وظایف و اختیارات سازمانها در اجرای این طرح در شهرستان مشخص باشد .

در ادامه جلسه بدراق نژاد رئیس اداره کار و دبیر ستاد نیز با اشاره به اقدامات اولیه برداشته شده در راستای این مهم گفت : به حمدلله دولت در سال جاری برنامه های مدونی ازقبیل ارائه تسهیلات کم بازده برای توسعه این مهم در سطوح مختلف جامعه در نظر گرفته که اطلاع رسانی نقش اساسی و مهمی در این راستا دارد .

فرمانداه سپاه کلاله نیز اولویت اصلی سال جاری را تقویت اقتصاد مقاومتی و پرداختن این مقولاه عنوان کرد و گفت : سپاه نیز پیرو منویات رهبری از سالهای گذشته اقدامات خوب و موثری در راستای برنامه های اقتصاد محور و مقاومتی برداشته و تاکنون در تمامی حوزه ها اقتصادی از پرورش دام و طیور تا صنایع تبدیلی اقدام کرده و تسهیلات کم بهره مناسبی هم به متقاضیان ارائه کرده است که نمونه های بارز آن در سطح شهرستان همچون احداث گلخانه ، پروش شترمرغ و گیاهان و دارویی و محصولات خوراکی هویدا و قابل لمس است که با توسعه آن و هماهنگی بازار شهرستان از رونق خوبی برخوردار می شود .

اقتصاد مقاومتی کلید استقلال اقتصادی است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:هدف از برگزاری جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در شهرستان کلاله؛ احیاء و حفظ ذخایر ژنتیکی اسب اصیل ترکمن، توسعه صنعت پرورش اسب و صنعت گردشگری و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در روستاها است.
مراسم گرامیداشت روز ملی شورای اسلامی با حضور مهندس سالاری فرماندار، فرمانده انتظامی، بخشداران ، جمعی از مدیران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان کلاله برگزار گردید.
همزمان با سراسر کشور ، بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم ، زنگ سپاس معلم با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان به صورت متمرکز در هنرستان دخترانه رضوان به صدا در آمد.
بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم،مهندس سالاری فرماندار کلاله به اتفاق مدیریت آموزش و پرورش ، مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و شهردار کلاله ، با حضور در آموزشگاه استثنایی شهید بشکوفه شهرستان، از زحمات معلمین آموزشگاه تجلیل کردند.
به منظور بررسی روند خدمت رسانی به شهروندان در ایام تعطیل ،فرماندار شهرستان کلاله از مراکز خدماتی، امدادی و انتظامی بازدید کردند.
یکصد و هشتادمین مراسم نکوداشت شاعر نامدار ایرانی مسکین قلیچ با حضور فرماندار کلاله، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ، جمعی از مدیران و هنرمندان شهرستان در مراتع سرسبز حاج حسن برگزار گردید .