عضویت    ورود
ورود به سایت
» » » هدف دشمن از بین بردن تفکر بسیج است

فرماندار کلاله گفت :

هدف دشمن از بین بردن تفکر بسیج است

برای مشاهده تصاویر بصورت اسلایدر، روی یکی از تصاویر کلیک کرده و دکمه Space یا فاصله را از روی کیبرد بفشارید.

هدف دشمن از بین بردن تفکر بسیج است

    حجت الاسلام دیلمی در گردهمایی بسیجیان ادارات و نهادها افزود دشمن عزت ما ایرانیان را نمی خواهد و با تهاجم فرهنگی و انحراف جوانان، قصد دارد تفکر بسیجی را از بین ببرد.

    وی با اشاره به اعتماد به نفس شهادت طلبی بسیج گفت: تا وقتی بسیج زنده است دشمن نمی تواند خللی در اراده قوی بسیج وارد نماید.

    حجت الاسلام دیلمی با اشاره به اهداف دشمن گفت: دشمن برای ضربه زدن به اسلام از هر اهرمی از قبیل ایجاد اختلاف، اشاعه تهاجم فرهنگی و گسترش ماهواره برای ضریه زدن به شریعت اسلامی  استفاده میکند.

    رئیس اداره تبلیغات اسلامی کلاله با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی استکبار ستیزی، طاغوت زدایی، عزت نفس را از اهداف انقلاب اسلامی برشمرد.

هدف دشمن از بین بردن تفکر بسیج است


بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
  • نویسنده : کلاله
  • بازدید : 770
  • نظرات : 0
  • کد خبر : 218

نظرات این مطلب :

آرشیو

<    «  فروردین 1402  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

پیوندها

آمار

آمار بازدید
بازدید امروز: 100
بازدید دیروز: 6
بازدید ماه:483
بازدید سال:483
بازدید کل:1350636