۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130287کپی به کلیپ‌بورد

 ۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی؛ تعداد ۵۰۰ اصله نهال با حضور فرماندار ،امام جمعه  و مسئولین شهرستانی در محل ورزشگاه شهید آسیابی روستای کوسه غرس گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این مراسم گفت:روز درختکاری و هفته منابع طبیعی فرصتی برای بالا بردن آگاهی‌های عمومی در زمینه نقش موثر و مهم درختان در زندگی بشر است و حفظ و حراست این منبع ارزشمند حیات بر همگان واجب است.
فرماندار کلاله گفت:همه ساله بحران های مختلفی مانند سیل، ریزگردها، کم آبی ،فرسایش خاک و حتی آتش سوزی مراتع و منابع طبیعی منطقه را تهدید می کند که درختکاری نقش مهمی در کاهش پیامدهای این آسیب و احیای طبیعت دارد.

 ۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

 ۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

 ۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

 ۵۰۰ اصله نهال در شهر کلاله کاشته شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.