شرکت در انتخابات باعث حفظ آبرو، حیثت نظام و افزایش اقتدار ملی می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130212کپی به کلیپ‌بورد

شرکت در انتخابات باعث حفظ آبرو، حیثت نظام و افزایش اقتدار ملی می شود

فرماندار کلاله در نشست مشترک با هیات های نظارت،اجرایی و بازرسی ستاد انتخابات شهرستان گفت:مردم عزیز ما بار دیگر با حضور خود در روز “یازدهم اسفند” مشتی محکم بر دهان دشمنان خواهند کوبید و این حضور حماسی در انتخابات باعث حفظ آبرو،حیثیت نظام و افزایش اقتدار ملی می شود.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان کلاله;فرهاد شیبک فرماندار و رئیس ستاد انتخابات شهرستان کلاله ضمن تقدیر از همکاری دست اندکاران اجرای روند انتخابات،عنوان کرد:تمام تلاش ما افزایش مشارکت در انتخابات بوده و لذا می طلبد با تامین و بسیج همه امکانات، زمینه را برای حضوری باشکوه و برگزاری جشن ملی در روز یازدهم اسفند فراهم کنیم.

در ادامه بهنام راد رئیس هیات نظارت بر انتخابات شهرستان ضمن تشکر از برنامه ریزی ها و تشکیل جلسات ادارات شهرستان درراستای جهاد تبیین و افزایش مشارکت تصریح کرد:طبق قانون موظف هستیم بهترین امکانات را برای برگزاری فرآیند انتخابات فراهم کنیم و ان شاالله همانند ادوار گذشته با حضور مردم انقلابی در سطح شهرستان و کشور،مشارکت بالایی را شاهد باشیم.

در پایان وضعیت آخرین روند برگزاری انتخابات در شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و پیرامون:تهیه و تامین ملزومات اداری،وسایل گرمایشی،تجهیزات آب،برق،گاز،اطمینان از آنتن دهی خطوط ارتباطی،آماده باش نیرو ها و اعزام خودرو،تامین روشنایی در مسیر شعب اخذ رای و…بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

شرکت در انتخابات باعث حفظ آبرو، حیثت نظام و افزایش اقتدار ملی می شود

شرکت در انتخابات باعث حفظ آبرو، حیثت نظام و افزایش اقتدار ملی می شود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.