آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130049کپی به کلیپ‌بورد

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله با اعتبار 353  میلیارد و 355 میلیون تومان همزمان با پنجمین روز دهه مبارک فجر و با حضور استاندار گلستان، فرماندار کلاله، ائمه جمعه و مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی محمد زنگانه استاندار گلستان در آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله، با تاکید بر کاهش فاصله مردم با مسوولان، گفت:نزدیکی بیشتر اقشار جامعه به مدیران و شنیدن مشکلات از زبان مردم، نخبگان و بزرگان زمینه گره گشایی بهتر را فراهم خواهد کرد.

علی محمد زنگانه مهمترین هدف از سفرهای استانی در دولت سیزدهم را حضور میدانی رییس جمهور در جمع مردم و بررسی از نزدیک مشکلات جامعه دانست و افزود: سفرهای شهرستانی با همراهی مدیران کل استان که امروز شهر فراغی سیزدهمین مقصدمان بود را هم در راستای تبیین دستاوردهای نظام و حل مشکلات مردم انجام دادیم.

فرماندار کلاله هم در این آیین گفت: ۱۱۵ پروژه عمرانی، خدماتی، اقتصادی و اشتغالزا همزمان با دهه فجر با حدود ۲ هزار و ۵۸۵ میلیارد ریال اعتبار از منابع ملی، استانی و شهرستانی و نیز بخش خصوصی در آیین امروز به صورت متمرکز افتتاح شد.

فرهاد شیبک افزود: علاوه بر پروژه‌های قابل افتتاح، عملیات اجرایی ۶۴ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۹۴۸ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال آغاز شد.

وی، افتتاح سه کیلومتر روشنایی جاده کلاله به ۲ راهی گالیکش – مشهد، مقاوم سازی ۸۰ واحد مسکونی روستایی، آسفالت معابر شهری و جاده‌های روستایی، یک واحد تولیدی باتری، گلخانه سبزی و صیفی جات و یک واحد مرغداری گوشتی را از مهمترین پروژه‌های افتتاحی کلاله در دهه فجر امسال برشمرد.

فرماندار کلاله ادامه داد: با افتتاح پنج واحد اقامتگاه بوم‌گردی روستایی، یک مزرعه گردشگری کشاورزی و یک خانه مسافر، مجموع اقامتگاه‌های بوم‌گردی شهرستان به ۳۶ واحد افزایش یافت.

شیبک افزود: دولت سیزدهم ۱۳ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرا و بهره‌برداری هزار و ۳۲۴ طرح در کلاله هزینه کرد که قابل مقایسه با مدت مشابه دولت گذشته نیست.

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

آیین افتتاحیه متمرکز و آغاز عملیات اجرایی پروژه های شهرستان کلاله برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.