بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=128361کپی به کلیپ‌بورد

بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

معاون سازمان راهداری کشور به اتفاق فرماندار کلاله، نماینده مردم حوزه شرق استان و مدیر کل راهداری گلستان از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله بازدید بعمل آوردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی:آریان پور نماینده مردم شرق گلستان در حاشیه این بازدید گفت: برای احداث این پل علاوه بر ۳۰ میلیارد تومان اعتبار سفر ریاست جمهور، ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات سازمان راهداری ها در نظر گرفته شده است که با تخصیص کامل اعتبارات انشاءالله شاهد بهره برداری این پل تا پایان سال خواهیم بود.

معاون سازمان راهداری کشور نیز گفت: علاوه بر بهره برداری لاین دوم پل میلاد بر روی رودخانه دوغ روستای کوسه در ورودی کلاله، نسبت به تامین روشنایی مسیر دو راهی تا پل کوسه کلاله اقدام می کنیم.

اکبری در پی درخواست فرماندار کلاله و نماینده مردم حوزه در مورد روکش جاده های روستایی اظهار داشت: آمادگی داریم تامین قیر مورد نیاز تا دو هزار تن را فراهم کنیم تا این اتفاق رقم بخورد.

بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

بازدید معاون سازمان راهداری کشور از روند احداث لاین دوم پل میلاد ورودی شهر کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.