برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر در شهر کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=126893کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر در شهر کلاله

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با حضور فرماندار کلاله، امام‌جمعه، اعضای شورای تامین و جمعی از مسئولان شهرستان در مسجد جامع کلاله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله در این مراسم گفت: مردمی بودن، خلوص در کار و ساده زیستی شهید رجایی و باهنر بعنوان دولتمردان خدمتگزار، بهترین الگو برای مسئولین امروز ما در مسیر خدمت صادقانه به مردم می باشد.

شیبک که در ادامه به رویکرد فعالیتی دولت سیزدهم در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی پرداخت و گفت: همه برنامه ها و تلاش دولت سیزدهم افزایش بهره وری از داشته ها و ارائه خدمات عدالت محور به اقشار مختلف مردم در جامعه بوده است.

وی به توفیقات دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم با برنامه ریزی دقیق، تکیه بر ظرفیت مردم، بسیج و نیروهای مسلح توانست ۱۵۹ میلیون دُز واکسن را تهیه و تزریق کند؛ تا بر بیماری منحوس کرونا فائق آید.

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر در شهر کلاله

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر در شهر کلاله

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر در شهر کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.