برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=125526کپی به کلیپ‌بورد

برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

فرماندار کلاله در حاشیه بازدید از محورهای روستایی با بیان این مطلب گفت:راه های ارتباطی در کلاله به جز محور روستایی سوار بالا به قوه چشمه باز است و تردد در آنها در حال انجام است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;شیبک فرماندار شهرستان کلاله گفت: تردد در مناطق کوهستانی با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

وی تصریح کرد: ۴ اکیپ راهداری هم اکنون در حال برف روبی در جاده ها هستند.

شببک که همراه با رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای کلاله؛ از محورهای کوهستانی بازدید می کرد، از مردم خواست در صورت امکان از سفرهای غیر ضرور خودداری کنند.

امان محمد باشقره رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای کلاله هم گفت: کسانی که قصد تردد در راه های کوهستانی دارند؛ حتما تجهیزات زمستانی بخصوص زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

برف در کلاله فقط یک جاده روستایی را بسته است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.