مدیران کلاله ترویج کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124966کپی به کلیپ‌بورد

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

فرماندار کلاله در انجمن عمومی کتابخانه های شهرستان با بیان این مطلب اعلام کرد:تاکنون ۱۳۵۰ نفر از اهالی شهرستان در جشنواره کتابخوانی رضوی ثبت نام کرده اند؛ که با همراهی ادارات و نهادها، آموزش و پرورش تا پایان ثبت نام، این آمار می تواند به دو برابر برسد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری در ادامه گفت: مسئول کتابخانه های شهرستان و کانون پرورش فکری با همکاری دهیاران و هلال احمر می توانند موجبات ترویج فرهنگ کتابخوانی را فراهم کنند.

مسئول کتابخانه های عمومی شهرستان نیز اظهار داشت: بمناسبت هفته کتاب، ۴۰ برنامه فرهنگی از جمله مسابقات کتابخوانی، نمایشگاه کتاب، ارتباط با ائمه جمعه، روحانیون، حضور در مساجد ، اهدای کتاب، محافل ادبی، قصه گویی و… به اجرا در می آید.

رئیس شورای اسلامی شهر کلاله در این جلسه اعلام کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر مثل همیشه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بعنوان فعالیتی تاثیرگذار در جامعه؛ آماده هر گونه همکاری هستند.

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.