مدیران کلاله ترویج کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124966کپی به کلیپ‌بورد

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

فرماندار کلاله در انجمن عمومی کتابخانه های شهرستان با بیان این مطلب اعلام کرد:تاکنون ۱۳۵۰ نفر از اهالی شهرستان در جشنواره کتابخوانی رضوی ثبت نام کرده اند؛ که با همراهی ادارات و نهادها، آموزش و پرورش تا پایان ثبت نام، این آمار می تواند به دو برابر برسد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری در ادامه گفت: مسئول کتابخانه های شهرستان و کانون پرورش فکری با همکاری دهیاران و هلال احمر می توانند موجبات ترویج فرهنگ کتابخوانی را فراهم کنند.

مسئول کتابخانه های عمومی شهرستان نیز اظهار داشت: بمناسبت هفته کتاب، ۴۰ برنامه فرهنگی از جمله مسابقات کتابخوانی، نمایشگاه کتاب، ارتباط با ائمه جمعه، روحانیون، حضور در مساجد ، اهدای کتاب، محافل ادبی، قصه گویی و… به اجرا در می آید.

رئیس شورای اسلامی شهر کلاله در این جلسه اعلام کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر مثل همیشه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بعنوان فعالیتی تاثیرگذار در جامعه؛ آماده هر گونه همکاری هستند.

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

مدیران کلاله ترویج  کتابخوانی را در دستور کار خود قرار دهند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.