صندوق‌های جمع‌آوری فطریه بایستی مجوز شورای زکات داشته باشند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=124168کپی به کلیپ‌بورد

صندوق‌های جمع‌آوری فطریه بایستی مجوز شورای زکات داشته باشند

فرماندار کلاله در جلسه برنامه ریزی زکات فطریه با بیان این مطلب گفت::صندوق‌هایی که نسبت به جمع‌آوری فطریه فعالیت می‌کنند بایستی مجوز شورای زکات داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری فرماندار کلاله ادامه داد:شهروندان توجه کنند که به پایگاه‌های دارای مجوز فطریه خود را پرداخت کنند.

حجت الاسلام والمسلمین قاسمی امام جمعه کلاله نیز گفت:ماه مبارك رمضان فرصتی برای تمرين بندگی است و اگر كسی در اين ماه رضایت خدا را بدست آورد به بهترين توشه رسيده است.

امام جمعه کلاله با بیان اینکه در آموزه های دینی ما در کنار نماز به زکات هم تاکید شده است؛گفت:الویت در زکات فطریه نیازمندان هستند.

رییس کمیته امداد کلاله هم بیان کرد:پایگاه های جمع آوری زکات فطریه و کفاره در مصلی های های نماز جمعه فعال هستند تا مبالغ جمع آوری شده را بدست نیازمندان واقعی برسانند.

وی در ادامه گفت:شهروندان همچنین می توانند پرداخت فطریه خود را بصورت غیر حضوری از طریق کد دستوری*8877*0177*5# ، شماره کارت زکات فطریه 6037997950058629، زکات فطریه سادات 6037997950066895، کفاره غیرعمد 6037997950075169، کفاره عمد 6037997950083437 بنام دبیرخانه شورای زکات شهرستان کلاله واریز نمایند.

صندوق‌های جمع‌آوری فطریه بایستی مجوز شورای زکات داشته باشند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان همراه با رییس تبلیغات اسلامی کلاله با حضور در فرمانداری، با فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
فرماندار شهرستان کلاله در جلسه هماهنگی و برگزاری همایش بزرگداشت شاعر نامدار ترکمن مسکین قلیچ گفت: یکصد و هشتاد و هشتمین سالگرد شاعر نامدار ترکمن را برای اولین بار، اردیبهشت ماه سال جاری در شهر کلاله برگزار خواهیم کرد
فرماندار شهرستان کلاله در اقدامی تقدیرآمیز، نیروهای اداره آب و فاضلاب را که در شب‌های ماه مبارک رمضان همزمان با لحظات افطار برای جلوگیری از قطع آب مردم به زیر آب رفته و در میان گل و لای اقدام به تعمیر شبکه آبرسانی کرده بودند به فرمانداری دعوت و از زحمات آنان با اهدا لوح تقدیر تجلیل کرد.