12 پروژه عمرانی در دهستان کنگور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=121503کپی به کلیپ‌بورد

12 پروژه عمرانی در دهستان کنگور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد

فرماندار شهرستان کلاله در جشن انقلاب و دهه مبارک فجر در دهستان کنگور گفت:بمناسبت دهه مبارک فجر؛ ۱۲پروژه و طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 215میلیون تومان در این دهستان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار شهرستان کلاله در این جشن که بخشدار مرکزی، مسئولان و عمومی مردم حضور داشتند;گفت:امروز که انقلاب اسلامی به چهل و یک سالگی رسیده است به خود افتخار میکند که به پشتیبانی این مردم ولایتمدار در مسیر انقلاب و با اتحاد در مقابل دشمن محکم ایستاده و نظامش را پاس می دارد.
وی اظهار داشت:امنیت و آسایشی که امروز در کشورمان حاکم است؛ از برکت خون شهداء و ایثارگران بوده و وظیفه همه ماست در حفظ آن تلاش نماییم.
فرماندار کلاله تصریح کرد:دشمن با نیرنگ بدنبال ناامید کردن جوانان و ملت ایران است و حضور ما در صحنه های مختلف بویژه ایام ا..ها و انتخابات؛ این توطئه دشمنان را خنثی خواهد کرد.

گفتنی است در پایان، بمناسبت دهه مبارک فجر;از جند خانواده شهید با اهداء هدایایی تجلیل بعمل آمد.

 

12 پروژه عمرانی در دهستان کنگور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد

12 پروژه عمرانی در دهستان کنگور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد

12 پروژه عمرانی در دهستان کنگور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.