“۸۶ درصد” جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119094کپی به کلیپ‌بورد

"۸۶ درصد" جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد

دکتر امید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری در آیین کلنگ زنی احداث جاده روستایی اورجنلی به یکه قوز در شهرستان کلاله با اعلام این خبر گفت:”۸۶ درصد” جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;دکتر امید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری در آیین کلنگ زنی احداث جاده روستایی اورجنلی به یکه قوز در شهرستان کلاله اظهار داشت:این معاونت تلاش می کند با همکاری مسئولین میزان “۱۵ درصد” باقی مانده را نیز به سرانجام برساند.
وی ادامه داد:ما می خواهیم با کاهش محرومیت در روستا و ایجاد اشتغال پایدار؛ روستاها محل تولید ، فرآوری محصولات و افزایش عرضه صنایع دستی شود تا میزان ماندگاری در روستا بیشتر شود.
امید گفت:امسال معاونت روستایی برای ساخت این جاده روستایی که برای مردم روستاهای منطقه اهمیت دارد؛ یک میلیارد تومان و راه شهرسازی و استان هم یک میلیارد و پنجاه میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته است.
معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری تصریح کرد:همه تلاش خواهیم کرد؛ عملیات ساخت این پروژه وقفه نداشته باشد و در مدت یکسال با برآورد حدود پنج ونیم میلیارد تومان؛ جاده بصورت آسفالته به پایان برسد.

"۸۶ درصد" جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد

"۸۶ درصد" جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد

"۸۶ درصد" جاده های روستایی کشور آسفالت می باشد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.