جلسه برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118999کپی به کلیپ‌بورد

جلسه برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) برگزار شد

در راستای برنامه ریزی راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت ارتحال امام (ره) جلسه ای در دفتر فرماندار شهرستان کلاله برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;حجت الاسلام والمسلمین کشیری امام جمعه کلاله در این‌نشست اظهار کرد:روز جهانی قدس نمادی از اتحاد و همبستگی مسلمانان در برابر مستکبرین جهان اسلام است.
امام جمعه کلاله با اشاره به برگزاری باشکوه راهپیمایی روز قدس گفت:حضور پر شور مردم در راهپیمایی روز قدس توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی می‌کند.
بیانی سرپرست فرمانداری کلاله هم گفت:به منظور هرچه با شکوهتر برگزار شدن مراسم راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که بنا به صدور پیام تاریخی حضرت امام راحل (ره) بنام روز جهانی قدس و برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین نامگذاری شده تلاش نمائیم که این پیام تاریخی امام را برای حمایت از مردم بی دفاع فلسطین به گوش جهانیان برسانیم.
وی در ادامه افزود:کلیه دستگاههای اجرایی ونهادهای انقلابی در کنار مردم باید برای برگزاری این روز تاریخی هماهنگ باشند.
گفتنی است راهپیمایی روز جهانی قدس ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، دهم خرداد ماه از مقابل مسجد جامعه به سمت میدان امام‌خمینی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛مراسم بزرگداشت ارتحال امام (ره) هم ۱۲ خردادماه بصرف افطار در مصلی امیرالمومنین (ع) برگزار خواهد شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.