در سال ۹۸؛ از همه توان برای توسعه شهرستان استفاده کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118997کپی به کلیپ‌بورد

در سال ۹۸؛ از همه توان برای توسعه شهرستان استفاده کنیم

بیانی سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان گفت:در سال ۹۸؛ از همه توان برای توسعه شهرستان استفاده کنیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی سرپرست فرمانداری کلاله در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان با بیان این سخن گفت:مردم نگاهشان به خدمات مدیران است؛ آنها می توانند با پیگیری و پیشنهاد برای دریافت اعتبار در جهت توسعه شهرستان سیمای بهتری از کار را نشان دهند.
وی در ادامه گفت:مدیران شهرستان در جذب اعتبارات استانی تلاش بیشتری انجام دهند و این یکی از فاکتورهای ارزیابی برای مدیران شهرستان بشمار می رود.
بیانی اعلام کرد:میزان اعتبار شهرستان در سال ۹۷؛ ۳۱ میلیارد و ۷۲۶ میلیون و سیصد هزار تومان بوده ، که تاکنون ۳۷ درصد آن تخصیص پیدا کرده است.
سرپرست فرمانداری کلاله گفت:بیشترین اعتبار تخصیص یافته مربوط به ادارات جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن، آبفار و راه و شهر سازی می باشد.

در سال ۹۸؛ از همه توان برای توسعه شهرستان استفاده کنیم

در سال ۹۸؛ از همه توان برای توسعه شهرستان استفاده کنیم

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.