جلسه شورای اداری شهرستان کلاله برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118449کپی به کلیپ‌بورد

جلسه شورای اداری شهرستان کلاله برگزار شد

جلسه شورای اداری شهرستان کلاله با حضور حمیدی سرپرست معاونت امور هماهنگی و توسعه منابع استانداری و فرماندار کلاله,معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی,ائمه جمعه و سایر مسئولین در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد حمیدی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و فرماندار کلاله در جلسه شورای اداری شهرستان کلاله گفت:دشمنان اسلام با تحمیل تحریم ها ؛ میخواهند نشاط را از مردم ما بگیرند و #ناامیدی را بین مردم منتشر کنند.
حمیدی ضمن تاکید بر مطالعه گام دوم انقلاب؛ اظهار داشت:مسئولین باید در گام #دوم_انقلاب فرمایشات مقام ‌معظم رهبری را سر لوحه کار خود قرار دهند، بویژه برای نسل #جوان تبیین کنند.
وی در ادامه گفت:تا تعیین سرپرست برای فرمانداری شهرستان؛ با جدیت کامل در انجام مسئولیت فرمانداری برنامه های کاری خود را ادامه می دهم و مدیران با جدیت به همراهی خود برای اجرای برنامه ها ادامه دهند.
فرماندار کلاله در ادامه به اقدامات پیش رو برای جذب گردشگر و مسافران اشاره کرد و اظهار داشت:با هدف فراهم سازی بستر نشاط و شادابی در ایام نوروز،با استفاده از فرهنگ ، آداب و سنت های بومی محلی؛ “۴ نوروزگاه” در شهر کلاله، روستاهای دهنه، تمرقره قوزی و گرگاندوز راه اندازی می شود.
حمیدی با اعلام شکل گیری ده کمیته در ستاد خدمات سفر شهرستان تأکید کرد:کمیته نظارت و بازرسی به طور جدی، فعال و با قاطعیت در حوزه بازار و بهداشت کار خود را به انجام رساند.
وی در ادامه خانه های مسافر را محل درآمد و اقامتی برای مسافرین نوروزی عنوان کرد و گفت:تمامی روستاهایی که ظرفیت اسکان مسافران نوروزی را دارند؛ مکان مورد نظر را به بخشداری معرفی و مجوز موقت جهت اسکان مسافر را بگیرند.
کشیری معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع مدیران کلاله اعلام کرد: شهرستان کلاله در جام باشگاههای کتابخوانی کشور در بین بیست شهر برتر؛ انتخاب شده است.
وی گفت: پارسال هم کلاله به این موفقیت دست یافت.
آخوند صفری امام جمعه شهر فراغی در مبحثی ضرورت کار ایثارگرانه را از سوی همه و مدیران برای جامعه ای متعالی؛ مورد تأکید قرار داد.

جلسه شورای اداری شهرستان کلاله برگزار شد

جلسه شورای اداری شهرستان کلاله برگزار شد

جلسه شورای اداری شهرستان کلاله برگزار شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.