مبلمان شهری و روستایی برای معلولین و سالمندان باید مناسب سازی شود.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116873کپی به کلیپ‌بورد

مبلمان شهری و روستایی برای معلولین و سالمندان باید مناسب سازی شود.

حمیدی فرماندار کلاله در جلسه مناسب سازی محیط و مبلمان شهری برای معلولین وجانبازان شهرستان گفت:مبلمان شهری و روستایی برای معلولین و سالمندان باید مناسب سازی شود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;حمیدی فرماندار کلاله در جلسه مناسب سازی محیط و مبلمان شهری برای معلولین و جانبازان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید,گفت:همه آحاد جامعه باید قادر باشند آزادانه و بدون خطر در محیط پیرامون خود اعم از ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر شهری تردد کنند و از کلیه حقوق اجتماعی و شهروندی خود برخوردار شوند
مهندس حمیدی با اشاره به تعداد بیش از ۳۷۰۰ نفر معلول و سالمند سطح شهرستان گفت:
مناسب سازی محیط علاوه بر برخورداری معلولان و جانبازان می‌تواند برای سالمندان و کسانی که دچار شکستگی اعضا بوده و مجبور به استفاده از وسایل توانبخشی هستند، مثمر‌ثمر باشد
فرماندار کلاله در ادامه تاکید کرد:شهرداری از صدور پایان کار برای ساختمان ها و اماکن عمومی که مفاد ضوابط شهرسازی و معماری برای معلولان را رعایت نکرده اند ممانعت بعمل اورد.
وی ادامه داد:شهرداری شهرستان در چار چوب کاری خود تا پایان سال معابر میدان امام خمینی ره تا میدان احمدی را برای سالمندان،جانبازان و.. آماده سازی کند.
این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد:تایید نقشه های پروژه های عمرانی و شهری(مجتمع های تجاری و مسکونی) توسط نظام مهندسی نظارت و بحث مبلمان سالمندان رعایت شود.

مبلمان شهری و روستایی برای معلولین و سالمندان باید مناسب سازی شود.

مبلمان شهری و روستایی برای معلولین و سالمندان باید مناسب سازی شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و معاون وزیر راه و شهر سازی سازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مدیرکل راه و شهر سازی استان از جاده کلاله به مراوه تپه بازدید کردند.
دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان نظارت میدانی خود از استان گلستان، به اتفاق استاندار گلستان، فرماندار کلاله، اعضای مجمع نمایندگان استان، مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌های کشور با حضور در شهرستان کلاله، از فرودگاه این شهر بازدید کرد و مسائل و موانع بهره‌برداری از این فرودگاه را مورد بررسی قرار داد.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:هدف از برگزاری جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در شهرستان کلاله؛ احیاء و حفظ ذخایر ژنتیکی اسب اصیل ترکمن، توسعه صنعت پرورش اسب و صنعت گردشگری و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در روستاها است.
مراسم گرامیداشت روز ملی شورای اسلامی با حضور مهندس سالاری فرماندار، فرمانده انتظامی، بخشداران ، جمعی از مدیران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان کلاله برگزار گردید.
همزمان با سراسر کشور ، بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم ، زنگ سپاس معلم با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان به صورت متمرکز در هنرستان دخترانه رضوان به صدا در آمد.
بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم،مهندس سالاری فرماندار کلاله به اتفاق مدیریت آموزش و پرورش ، مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و شهردار کلاله ، با حضور در آموزشگاه استثنایی شهید بشکوفه شهرستان، از زحمات معلمین آموزشگاه تجلیل کردند.