لازمه کار شورا وحدت و انسجام در راستای خدمت به مردم می باشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116640کپی به کلیپ‌بورد

لازمه کار شورا وحدت و انسجام در راستای خدمت به مردم می باشد

فرماندار کلاله در نشست با شوراهای شهرستان گفت:شوراها منتخبین مردم هستند و لازمه کار شورا وحدت و انسجام در راستای خدمت به مردم می باشد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری; رییس شورای بخش و شهرستان کلاله با حمیدی فرماندار کلاله دیدار کردند.
فرماندار کلاله در این نشست ضمن تشریح وظایف شوراهای اسلامی، تصریح کرد:اعضای شورای بخش و شهرستان اختیارات قانونی دارد و در چارچوب آن نیز می تواند فعالیت داشته باشد.
وی در ادامه از شورا بخش و شهرستان خواستار شد:با حضور در روستاها و تعامل با بخشدار، برای حل مسائل و مشکلات اقدام و راهکار مناسب برای پیشبرد سریع امور اتخاذ نمایید.
این مقام مسئول در پایان گفت:اعضای شورای بخش باتوجه به ظرفیت و پتانسیل های موجود در بخش، پیگیر مشکلات عمرانی و اجرای برنامه های فرهنگی در روستاها باشد.
در پایان این دیدار، رئیس شورای بخش و شهرستان کلاله ضمن تشکر از حمایت های فرماندار و توجه به توسعه روستایی، به بیان مسائل و نیازمندی های روستاها پرداختند.
 
 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و معاون وزیر راه و شهر سازی سازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مدیرکل راه و شهر سازی استان از جاده کلاله به مراوه تپه بازدید کردند.
دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان نظارت میدانی خود از استان گلستان، به اتفاق استاندار گلستان، فرماندار کلاله، اعضای مجمع نمایندگان استان، مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌های کشور با حضور در شهرستان کلاله، از فرودگاه این شهر بازدید کرد و مسائل و موانع بهره‌برداری از این فرودگاه را مورد بررسی قرار داد.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت:هدف از برگزاری جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در شهرستان کلاله؛ احیاء و حفظ ذخایر ژنتیکی اسب اصیل ترکمن، توسعه صنعت پرورش اسب و صنعت گردشگری و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در روستاها است.
مراسم گرامیداشت روز ملی شورای اسلامی با حضور مهندس سالاری فرماندار، فرمانده انتظامی، بخشداران ، جمعی از مدیران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستاهای شهرستان کلاله برگزار گردید.
همزمان با سراسر کشور ، بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم ، زنگ سپاس معلم با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان به صورت متمرکز در هنرستان دخترانه رضوان به صدا در آمد.
بمناسبت فرا رسیدن هفته معلم،مهندس سالاری فرماندار کلاله به اتفاق مدیریت آموزش و پرورش ، مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان و شهردار کلاله ، با حضور در آموزشگاه استثنایی شهید بشکوفه شهرستان، از زحمات معلمین آموزشگاه تجلیل کردند.