امسال از سطح ۵۱۱۲۳ هکتار مزرعه گندم در شهرستان کلاله ۱۷۱۶۳۳ تن گندم تولیدی پیش بینی می شود.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=114885کپی به کلیپ‌بورد

امسال از سطح ۵۱۱۲۳ هکتار مزرعه گندم در شهرستان کلاله ۱۷۱۶۳۳ تن گندم تولیدی پیش بینی می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری مهندس حمیدی فرماندار در جلسه شورای کشاورزی و حفاظت از منابع آب که با حضور دادستان و مهندس غراوی نماینده و مسئولین اجرایی برگزار شد تصرح کرد:پیش بینی می شود؛ امسال از سطح ۵۱۱۲۳ هکتار مزرعه گندم در شهرستان کلاله ۱۷۱۶۳۳ تن گندم تولید شود.
وی در ادمه گفت:کارشناسان در جهاد کشاورزی از هم اکنون کارگاههای آموزشی-ترویجی در تقویت حفظ خاک در کشت و استفاده بهینه از بذر برای رعایت تراکم را برای کشاورزان بصورت مستمر برنامه ریزی کنند.
دادستان عمومی کلاله اعلام کرد:
آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی؛ جرم است و آسیب زدن به غنای خاک در مزارع کشاورزی برای عامل جرم، جزایی بین دو تا هشت میلیون تومان محکومیت دارد.
شهرام غراوی نماینده مردم  هم در شورای کشاورزی کلاله اظهار کرد: برای اصلاح الگوی کشت و کمک به استفاده بهینه از منابع آب؛ باید در جامعه فرهنگ سازی شود.
وی تاکید کرد: افزایش آگاهی در بین مردم ، برای پذیرش شرایط آینده ضروری است؛ که این مهم از سوی مسئولین ذیربط باید اقدام شود.
محمد حمیدی در حاشیه جلسه با اشاره به تسهیلات دوازده میلیارد و هشتصد و نود میلیون تومان برای نوسازی ماشین آلات کشاورزی در کلاله بیان کرد:با این اعتبار پرداخت؛ ۱۹۵ دستگاه کمباین،تراکتور و … ادوات کشاورزی خریداری شد.
وی افزود:ورود این ماشن آلات کشاورزی به عرصه کار؛ برای ۱۸۳ نفر از جوانان جویای کار اشتغال پایدار فراهم و نوسازی ماشین آلات کشاورزی امسال هم ادامه دارد.

 

امسال از سطح ۵۱۱۲۳ هکتار مزرعه گندم در شهرستان کلاله ۱۷۱۶۳۳ تن گندم تولیدی پیش بینی می شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.