سومین جشنواره فرهنگی ورزشی مختومقلی فراغی 5 اردیبهشت در کلاله برگزار میشود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111687کپی به کلیپ‌بورد

سومین جشنواره فرهنگی ورزشی مختومقلی فراغی 5 اردیبهشت در کلاله برگزار میشود

فرماندار کلاله گفت : سومین جشنواره فرهنگی و
ورزشی مختومقلی فراغی 5 اردیبهشت ماه در مراتع زیبا و چشم نواز کوه پیشکمر شهرفراغی
بخش پیشکمر کلاله برگزار میشود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله
برزگر با اشاره به استقبال پرشور مردم استان و اهالی و دوستداران مختومقلی فراغی
شاعر شهیر ترکمن گفت : امسال همانند سالهای گذشته این مراسم از ساعت 9 صبح الی 17
با برگزاری مسابقات ورزشی کشتی قهرمانی و کشوری گورش و مسابقات والیبال آغاز میشود
و در ادامه نیز برنامه های اقوام و موسیقی مقامی گروه های ترکمن – سیساتی و
کرمانجی اجرای میشود .

شهردار فراغی نیز گفت : در سالهای گذشته با
استقبال باشکوه مردم استان و همشهریای عزیز مواجه بودیم که شور و صحنه های بسیار
زیبایی را برای لحظاتی ایجاد کرد و امسال نیز سومین دوره این جشنواره با شکوه
بیشتر در مراتع دلنواز پیشکمر برگزار میشود .

وی پیرامون جزییات مراسم افزود : مسابقات از صبح
برگزار میشود و فینال این مسابقات هم بعدظهر انجام میشود و سپس بازی های بومی و
محلی اقوام مختلف شهرستان برگزار میشود .

این
مراسم با تلاش فرمانداری و همت شهرداری و شورای شهر فراغی برگزار میشود .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.