بازدید 17 هزار توریست از خالدنبی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111608کپی به کلیپ‌بورد

بازدید 17 هزار توریست از خالدنبی

فرماندار کلاله و رئیس ستاد خدمات سفر شهرستان خبر از بازدید 17 هزار گردشکرظرف مدت ۸ روز از مجموعه نمونه گردشگری و قبرستان مرموز خالدنبی داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله نصرت برزگر گفت : در 8 روز ابتدای سال 17 هزار گردشگر داشتیم که پیش بینی میکنیم این میزان سفر تا پایان ایام نوروز افزایش چشم گیری داشته باشد .

وی برودت هوا و بارشهای بهاری را عامل مهمی در افزایش و کاهش توریستها عنوان کرد و افزود : یکی از خلع های موجود در منطقه و شهرستان اماکن اقامتی است که در صورت ایجاد اماکن اقامتی میزان اقامت و مدت سفرها افزایش چشم گیری خواهد داشت و از سرمایه گذاران دعوت میکنیم تا با ورود به این عرصه از پتاسیل موجود در راستای افزایش بهره وری و جذب توریست استفاده کنند .

برزگر افزود : فرمانداری هم آمادگی لازم در همکاری در کسب مجوزهای لازم و هماهنگی های لازم را دارد .

وی افزود : بزرگترین موزه روباز کشور در این مجموعه و قبرستان مرموز خالدنبی افتتاح شده و در حوزه راه ارتباطی قریب به دو کیلومتر آسفالت شده و نیاز به آسفالت 6 کیلومتر باقی مانده برای تسهیل در سفرها را داریم

بازدید 17 هزار توریست از خالدنبی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.