دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=110816کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله برزگر در دیدار با امام جمعه گفت : آمده ایم با تجدید دیدار با نماینده ولی فقیه در شهرستان تجدید بیعتی مجدد با آرمانهای امام داشته باشیم

فرماندار در جلسه دیدار امام جمعه که بمناسبت 12 بهمن صورت گرفت گفت : ما متعلق به حکومت هستیم و هیچ کس نباید خودش را جدای از نظام و یا دولت بداند، اختلاف نگاه و نظر امری طبیعی است ولی انچه که مهم است پیروی از خط ولایت و نظام است .

برزگر در ادامه اظهار داشت : نگاه دینی به ما حکم می کند که در خدمت به مردم صادقانه عمل کنیم و الحمدالله در شهرستان کلاله خدمات ارزنده ای از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ارائه شده است.

وی حوزه های بهداشت و درمان، گازرسانی به روستاهای شهرستان، آموزش و پرورش و دانشگاه را از مهمترین حوزه های ارائه خدمت دولت در این شهرستان برشمرد و با بی سابقه خواندن خدمات عمرانی، بهداشتی، خدماتی و آموزشی در طی حداقل 20 سال گذشته آنرا مرهون خدمات صادقانه مسئولین شهرستان و همدلی و همراهی آنها و رهنمودهای امام جمعه محترم برشمرد.

درپایان فرماندار انتخاب آقای کشیری را بعنوان امام جمعه نمونه کشوری به وی تبریک گفت.

دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

 

دیدار فرماندار و مسئولین شهرستان کلاله با امام جمعه شهرستان

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.