امسال گازرسانی به روستاهای شهرستان اولویت کاری ماست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=108845کپی به کلیپ‌بورد

امسال گازرسانی به روستاهای شهرستان اولویت کاری ماست

فرماندار کلاله در جلسه ای با دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای قودنه گفت : امسال گازرسانی به روستاهای شهرستان اولویت اصلی ماست و در این مسیر هم کلیه دستگاه ها موظف به همکاری برای رساندن گاز به منازل روستاییان است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله نصرت برزگر فرماندار شهرستان در این دیدار که مسئولین ادارات هم حضور داشتند با اشاره به برخی مشکلات در راه گازرسانی به برخی روستاهای دور دست و کوهستانی خاطرنشان کرد : میزان گازسانی که در سال گذشته صورت گرفته برابر با 12 سال گذشته است که در این مسیر هم همه دستگاه ها موظف به تعامل و همکاری برای اتمام این پروژه ملی در شهرستان هستند .

در ادامه این جلسه دهیار و شورای روستای قودنه نیز برخی مسایل و نواقصات موجود در راه اتصال خط لوله به روستا را عنوان کردند .

مهندس حسینی رئیس بنیاد مسکن نیز گفت : دهیاران و شوراها بعنوان متولیان و نمایندگان مردم روستا باید تلاش بیشتری در اتصال خط لوله به روستا داشته باشند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.