دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108341کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

بمناسبت هفته بهزیستی ، فرماندار کلاله به همراه مهندس غراوی نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی استان با پرسنل اداره بهزیستی شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کلاله ، در این دیدار نصرت برزگر فرماندار کلاله با اشاره به پراکندگی روستاها و میزان درآمد و آسیب پذیری خانوارها گفت : بهزیستی در توانمندسازی خانوارهای محروم و آسیب پذیر و در معرض خطر رسالت سنگینی بر دوش دارد و از این رو از مقامات استانی انتظار داریم تا با مددرسانی و نگاه ویژه به این شهرستان دستگیر مردم و مددجویان محروم این خطه باشند .

مهندس غراوی نماینده مردم شهرستان نیز توانمندسازی خانواده های تحت پوشش و توسعه مشاغل خرد و خانگی در بین مددجویان آسیب پذیر برای تامین امرار و معاش و هزینه زندگی و ایجاد تولیدی را از ضروریات این و اهداف ویژه این نهاد برشمرد وگفت : بهزیستی باید علاوه بر توانمندسازی و حمایت از خانوده های تحت پوشش شیوه استقلال مالی را با تسهیلاتی که برای آنان در نظر گرفته اند را فراهم کند.

خانم رحمانی مدیرکل بهزیستی که خود نیز مدتی رئیس اداره کلاله و مراوه تپه بود با ارزیابی مثبت اداره کلاله گفت : در اداره کلاله با وجود برخی مشکلات و کاستی های موجود و پوشش بیش از 4000 هزار مددجو اقدامات مثبت و خوبی در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر صورت گرفته .

وی با اشاره به نیاز مراکز ترک اعتیاد گفت : در شهرستان کلاله 2 کمپ ترک اعتیاد ثابت وجود دارد که یکی هم در حال احداث است و باتوجه به نیاز و کمبود کمپ ترک اعتیاد بانوان نیاز به احداث کمپی ویژه بانوان داریم تا قسمت اعظم بانوان آسیب دیده و در معرض خطر را به این مراکز هدایت کنیم .

رحمانی افزود : انشالله تا 1 ماه آتی کلنگ احداث ساختمان بهزیستی زده خواهد شد .

فشایی رئیس اداره بهزیستی کلاله نیز با برشمرد برخی مسایل و مشکلات حوزه شهرستان گفت : یکی از مشکلات اساسی اداره شهرستان نداشتن مکان اداری مناسب و حقوق و مزایای پایین پرسنل این اداره است .

پس از این جلسه با حضور در منزل یکی از مددجویان تحت پوشش اداره بهزیستی ضمن دیدار به بررسی مشکلات فراروی ایشان پرداختند .

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

دیدار فرماندار، نماینده مردم شهرستان و مدیرکل بهزیستی از اداره بهزیستی کلاله

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.