17 پایگاه ثابت و سایر کمک های مردمی را در کلاله جمع آوری می کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107360کپی به کلیپ‌بورد

17 پایگاه ثابت و سایر کمک های مردمی را در کلاله جمع آوری می کنند

فرماندار شهرستان کلاله از فعالیت 17 پایگاه ثابت و سیار جمع آوری کمک های مردمی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله نصرت برزگر در حاشیه برگزاری جشن نیکوکاری گفت : جشن نیکوکاری در شهرستان کلاله طی سه روز برنامه ریزی شده که روز گذشته با نواختن زنگ نیکوکاری در مدارس شهرستان، فعالیت 200 پایگاه نیکوکاری در مدارس آغاز شد.

وی افزود: از امروز نیز فعالیت 17 پایگاه ثابت و سیار با حضور مسئولین در پایگاه های نیکوکاری در سطح شهرستان کلاله اغاز شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان هم گفت: علاوه بر پایگاه های تعیین شده، پایگاه هایی نیز برای جمع اوری کمک های نمازگزاران در مصلی های اهل تسنن و تشیع در روز جمعه استقرار خواهند یافت.

تیموری تاکید کرد: کمک های دریافت شده از مدارس شهرستان با تدابیر مسئولین اموزش و پرورش در بین دانش اموزان بی بضاعت و کم بضاعت مدارس توزیع می شود و همجنین کمک های دریافت شده در سطح شهرستان نیز پس از تفکیک در بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) توزیع خواهد شد.

17 پایگاه ثابت و سایر کمک های مردمی را در کلاله جمع آوری می کنند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.