انتخابات نمادی از استقلال سیاسی کشور است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107303کپی به کلیپ‌بورد

رییس جمهوری انتخابات را نمادی از استقلال سیاسی کشور دانست و گفت: مردم در پای صندوق های رای با دستان پربرکت خود برای کشور تصمیم می گیرند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز جمعه پس از انداختن رای خود در صندوق سیار مستقر در وزارت کشور به ملت بزرگ ایران برای حضور فعال در این روز سرنوشت ساز را در پای صندوق های رای در سراسر کشور تبریک گفت و اظهارداشت: گزارش هایی که هم اکنون دریافت کردیم در سراسر کشور امنیت کامل وجود دارد و حضور مردم در پای صندوق ها نیز پرشور است.

رییس جمهوری ادامه داد: انتخابات و امروز در واقع نمادی از استقلال سیاسی کشور و حاکمیت ملی است، اگر قبل از پیروزی انقلاب، دست های بیگانه برای اداره کشور تصمیم می گرفتند در طول این 37 سال این مردم ایران هستند که در انتخابات در پای صندوق با دستان پربرکت خود برای کشور تصمیم می گیرند.

روحانی ادامه داد: امروز به دست مردم و با اراده و همت مردم دو نهاد بسیار مهم یعنی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری شکل می گیرد.

وی همچنین اظهار داشت: رای امروز مردم یک سرمایه گذاری بسیار پرسودی است؛ یک ساعت پای صندوق آرا بودن، آرا را نوشتن و آن را تحویل دادن و استفاده کردن از ثمره چهار ساله برای مجلس شورای سلامی و هشت ساله برای مجلس خبرگان رهبری یک سرمایه گذاری پرسود است.

رییس دولت یازدهم خاطرنشان کرد: کدام تجارت پرسودی است که یک ساعت کار و تلاش باشد و چهار یا هشت سال آثار آن امنیت ملی، آرامش، عزت سیاسی کشور، امید به آینده و رونق اقتصادی باشد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.