اجرای مر قانون تضمین کننده حقوق مصرف کننده و تولید کننده است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106017کپی به کلیپ‌بورد

اجرای مر قانون تضمین کننده حقوق مصرف کننده و تولید کننده است

معاون فرماندار کلاله صبح امروز در جلسه توزین ترازو که با حضور معاون مدیرکل استاندارد استان گلستان برگزار شد گفت : اجرای مر قانون تضمین کننده حقوق مصرف کننده و تولید کننده است .

نورالله مرادی در ادامه با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام در رعایت حق و حقوق مصرف کننده گفت : ما بعنوان مجری قانون باید مراقب رعایت و اجرای دقیق مر قانون باشیم تا مبادا کم فروشی صورت بگیرد و حقی از کسی ضایع شود .

وی سپس افزود : تولید کنندگان نیز باید با رعایت مفاد استاندارد در تولید محصولات، تمام تلاش خود را برای ارائه جنس با کیفیت به بازار کنند تا هم شاهد رونق بازار و هم افزایش کیفیت کالا و رضایتمندی مشتریان و خریداران باشیم .

ایشان در ادامه رعایت توزین در بازار از سوی همه صنوفی که به نوعی از ترازو استفاده میکنند لازم و ضروری برشمرد و بر استفاده از ترازوهای دارای استاندارد توصیه نمود.

مزیدی معاون رئیس سازمان استاندار در ادامه جلسه با اشاره به نودمین سالگرد تاسیس سازمان استاندارد گفت : در سال 1304 سازمان استاندارد بر اساس قانون اوزان و مقیاس تاسیس شد و ما نیز از این رو هرساله این طرح را سالی یکبار اجرا میکنیم .

وی در ادامه افزود : در این طرح شرکت های همکار که تایید صلاحیت شده اند با مراجعه به مکان هایی که از وسایل ترازو برخوردارند آنها را آزمون دوره ای انجام می دهند که در این طرح هم حمایت از تولید کننده را داریم و هم حمایت از مصرف کننده .

ایشان در ادامه اظهار داشت : عموما کالاها به سه دسته 1- کالاهایی با استاندارد واجب 2- کالاهایی که لزومی به استاندارد اجباری ندارد و بصورت تشویقی است ولی ضوابط براساس همان کالاهای اجرایی است و 3- کالاهایی که استانداردی برایش وجود ندارد که تولید کننده می تواند آن کالا را براساس معیارهای موجود تولید می کند

مزیدی سپس افزود : در کل 1200 کالا باید دارای استاندارد اجباری باشند .

این طرح از روز دوشنبه مورخ23/آذرماه /94 در سطح شهرهای کلاله و فراغی به مدت 20 روز اجرا می گردد .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.