روز گذشته رقیه رحمانی با حضور در شهرستان کلاله با برزگر فرماندار کلاله پیرامون مسایل و آسیب های موجود در شهرستان دیدار و گفتگو کرد .
در این دیدار فرماندار کلاله با اشاره به آسیب های موجود در بین روستاییان و اقشار کم درآمد از جمله معلولیت ها و بروز مواد افیونی و مخدر در بین این خانواده ها این معضلات را بلایی خانمان سوز و عامل بروز فساد و تباهی در جامعه عنواد کرد و گفت : شهرستان کلاله با عنایت به موقعیت جغرافیایی که در ان قرار گفته و پراکندگی روستاها و جمعیت و کمبود امکانات رفاهی و آموزشی و درمانی مناسب برای این خانواده ها لازم است تا اداره کلی بهزیستی و نهادهای خدماتی دولتی برنامه مدونی برای کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق تدوین کنند تا شاهد کاهش این قبیل آسیب ها در روستاهای شهرستان باشیم .
برزگر در این دیدار گریزی هم به انتخابات اسفند 94 زد و گفت : انتخابات برای ما بعنوان یک اولویت اصلی در صدر امور قرار دارد در این راستا بهزیستی با توجه به جامعه هدفی که تحت پوشش دارد می تواند کمک شایانی در آگاهی رسانی و شفافیت اخبار و اطلاعات در بین جامعه هدف خود داشته باشد تا انشالله با برگزاری انتخاباتی سالم و بانشاط شاهد تحولی دیگر در این شهرستان باشیم .
در ادامه این جلسه رقیه رحمانی مدیرکل بهزیستی استان که خود روزی رئیس اداره بهزیستی کلاله بود نیز با اذعان به آسیب های موجود در این منطقه و آمار بالای خودکشی در شهرستان های کلاله و مراوه تپه و سطح پایین سواد و آشنا نبودن بانوان روستایی با حقوق خود گفت : برای منطقه شرق استان و بویژه این دو شهرستان هر مقدار که کار کنیم باز کم است وباید مدیران تمام انرژی خود را برای کاهش آسیب های موجود در این منطقه بگذارند و در عصر حاضر موضوعی تحت عنوان خودکشی آن هم در بین خانواده های متدین ایرانی دیگر جایگاهی ندارد که در این منطقه متاسفانه ما شاهد بروز آن هستیم .
مدیرکل بهزیستی در ادامه اظهار داشت استان گلستان استان برتر در اجرای طرح توانبخشی در روستاها است، از این رو از ابتدای اجرای طرح توانبخشی در روستاها بیش از 14 هزار و500 معلول متوسط و بالا در استان گلستان شناسایی شدند.
وی افزود: طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (cbr) یعنی توانبخشی جامعه به کمک تسهیلگران و شورای توانبخشی روستاها که در این طرح معلولان روستاها به کمک مردم و شوراها شناسایی میشوند.
مدیرکل بهزیستی استان گلستان همچنین از اختصاص اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون تومانی برای توانبخشی معلولان در استان گلستان در 8 ماه نخست امسال خبر داد و افزود: این اعتبار در سال گذشته تنها 300 میلیون تومان بود.
وی گفت: این اعتبار که از اعتبارات ملی اختصاص یافته در بخش خرید سمعک، ویلچر، تشک مواج و لوازم بهداشتی مورد نیاز معلولان ضایع نخاعی هزینه شده است.
رحمانی تصریح کرد: سازمان بهزیستی استان گلستان در مجموع شهری و روستایی بیش از 47 هزار و 500 معلول را در بخشهای مختلف درمانی، پشتیبانیها در بخش مسکن و مستمری از 50 تا 100 هزار تومان در ماه تحت حمایت دارد که این میزان کافی نیست و به دنبال افزایش حمایتهای خود هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان گلستان افزود: به دنبال اجرای طرح غربالگری شنوایی و افزودن آن به کارت واکسیناسیون نوزادان هستیم.
رحمانی تاکید کرد: برای اجرایی شدن این طرح به دنبال انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی هستیم که به مرحله اجرایی در بیاید.
وی افزود: در این مرحله به دنبال اجرای طرح آزمایشی شنواییسنجی نوزادان در یکی از شهرستانهای استان گلستان هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان گلستان همچنین از کمک یک میلیارد و هشتصد میلیون تومانی خیران در 6 ماه نخست سال خبر داد و گفت: از این میزان 950 میلیون تومان نقدی بوده و بقیه کمکهای غیرنقدی مانند اهدای زمین بوده است.