دیدار فرماندار و اعضای ستاد انتخابات کلاله با مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105754کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار و اعضای ستاد انتخابات کلاله با مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری

فرماندار کلاله به همراه اعضای ستاد انتخابات شهرستان و رئیس حوزه انتخابیه بخش پیشکمر با مدیرکل فناوری انتخابات استانداری بمنظور بررسی مشکلات بوجود آمده در سیستم های آی تی و انتقال شبکه دیدار و گفتگو کردند .

فرماندار کلاله در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پوشش دهی شبکه یو اس اس دی و دیال آپ شهرستان گفت : با عنایت به برگزاری الکترونیکی انتخابات دهمین دوره انتخابات مجلس و پنجمین دوره خبرگان رهبری مشکلاتی در حوزه آی تی و عدم آنتن دهی و پوشش نامناسب مخابراتی داریم که نیاز به تخصیص اعتبار برای رفع این مشکلات است و باید قبل از رسیدن به فصل انتخابات این مشکلات را مرتفع کنیم تا مبادا در زمان انتخابات با مشکلی مواجه شویم .

برزگر به شبکه داخلی و برخی مشکلات در بخشداری پیشکمر به سبب انتقال این بخشداری به ساختمان جدید نیز پرداخت و خواستار اهتمام جدی اداره کل فناوری در رفع شبکه و خط دیتا و تامین سیستم نمایند .

مدیرکل فناوری اطلاعات در ادامه این دیدار نیز گفت : با رصدی که از کلیه حوزه های انتخابیه داشتیم به حمدالله مشکلات در آن حدی نیست که مشکل ساز باشد .

وی افزود : تمامی نواقص و مشکلات شناسایی شده و درصددیم تا در اسرع وقت این مشکلات را برطرف نماییم .

 ایشان در ادامه تصریح کردند : کمیته فنی انتخابات متشکل از کارشناسان آی تی و خبره در حوزه کامپیوتر است که بار مهمی در برگزاری انتخابات الکترونیکی بردوش دارند و شهرستان ها باید اعضای کمیته فنی خود را انتخاب و آموزش های لازم را به آنها بدهند .

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.