در یک فرصت زمانی مشخص قطعات زمین مسکونی به واجدین شرایط در روستای عزیزآباد واگذار می گردد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105728کپی به کلیپ‌بورد

در یک فرصت زمانی مشخص قطعات زمین مسکونی به واجدین شرایط در روستای عزیزآباد  واگذار می گردد

 به گزارش روابط عمومی بخشداری پیشکمر شیرزاد اظهار داشت: در یک فرصت زمانی مشخص قطعات زمین مسکونی به واجدین شرایط در روستای عزیزآباد واگذار   می گردد.

بخشدار پیشکمر که به همراه برزگر فرماندار کلاله و جمعی از مدیران شهرستان در روستای عزیزآباد مرکز دهستان عرب داغ بخش پیشکمر حضور یافته بودند در حاشیه این بازدید به روابط عمومی بخشداری پیشکمر طی گزارشی عنوان کرد: در این بازدید برخی از مشکلات روستائیان از نزدیک توسط فرماندار و مسئولین ادارات مورد مشاهده و بررسی قرار گرفت و ماحصل آن بغیر از واگذاری قطعات مسکونی توسط بنیاد مسکن، مقرر گردید که انشعابات آب و برق سالن ورزشی این روستا و همچنین وضعیت تجاوز به حرایم منابع طبیعی توسط ادارات ذیربط با هماهنگی دادستان شهرستان پیگیری گردد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.