حضور مسئولین شهرستان کلاله در جشن عاطفه ها

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104948کپی به کلیپ‌بورد

حضور مسئولین شهرستان کلاله در جشن عاطفه ها

روز گذشته و بمناسبت فرارسیدن جشن عاطفه ها و بازگشایی مدارس مسئولین شهرستان کلاله با حضور در مکان های جمع آوری کمک های مردمی به دانش آموزان بی بضاعت کمک های نقدی و غیرنقدی خود را به اکیپ های مستقر در سطح شهر اهدا کردند .

معاون فرماندار در حاشیه این مراسم کمک رسانی به افراد بی بضاعت و بی سرپرست را یکی از رسالت ها و آرمان های اصلی انقلاب عنوان کرد و گفت : شرکت در این جشن زمینه حضور دانش آموزان بی بضاعت را در سال تحصیلی جدید فراهم می آورد ، دانش آموزانی که آینده ساز جامعه اسلامی هستند

وی افزود : کمک ها هرچند ناچیز و کوچک هم باشند اما میتواند شادی را به خانه غم زده ای مهمان کند .

در این روز معاون فرماندار به همراه امام جمعه و سایر مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان کلاله هم گام با سایر شهروندان در پایگاه های فعال کمیته امداد امام خمینی حضور یافتند .

حضور مسئولین شهرستان کلاله در جشن عاطفه ها

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.