ملتی که از مسیر شمال عبور میکنند فقط نامی از کلاله می شنوند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104095کپی به کلیپ‌بورد

ملتی که از مسیر شمال عبور میکنند فقط نامی از کلاله می شنوند

صبح امروز فرماندار کلاله در دیدار با تهیه کننده برنامه شهر به شهر شبکه دو سیما که بمنظور تهیه برنامه تلویزیونی به کلاله سفر کرده بود گفت : ملتی که از مسیر شمال عبور میکنند فقط نامی از کلاله می شنوند و نمی دانند که در کلاله چه چاذبه های گردشگری ،تاریخی و زیارتی است .

برزگر تصریح کرد : کلاله با توجه موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در جوار پارک ملی گلستان و مسیر ارتباطی به بجنورد و مشهد مقدس وجود اقوام و مذاهب و جاذبه های گردشگری که دارد مقصد خوبی می تواند برای گردشگران و مسافرین باشد .

خانی تهیه کننده شبکه دو با اشاره به پتانسیل های شهرستان کلاله و جاذبه های آن گفت : محوریت برنامه شهر به شهر با کودکان و نوجوانان است و سعی میشود تا جاذبه های شهرستان توسط یک عده نوجوان اجرا و به بینندگان معرفی شود .

برنامه شهر به شهر با هدف به تصویر کشیدن پتانسیل های شهرستان ها در زمینه های جاذبه های گردشگری ،بازارهای سنتی،مشاهیر،اماکن دیدنی و مذهبی از شبکه 2 سیما پخش می شود .

ملتی که از مسیر شمال عبور میکنند فقط نامی از کلاله می شنوند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.