پیام تشکر بخشدار پیشکمر از حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102624کپی به کلیپ‌بورد

 

در متن این بیانیه آمده است:

 بسمه تعالی

حمد و سپاس خداوند قادر متعال را به پاس نعمت بی بدیل مردمی متدین، بصیر، دشمن شناس و حماسه آفرین، امت تاریخ ساز، وظیفه شناس و عامل به وظیفه ای که بار دیگر با زمان شناسی، پرشورتر از قبل به صحنه آمده و به توفیق الهی و به اذن الله حماسه ماندگار دیگری را خلق کردند. صیانت از نظام مقدس اسلامی، انقلاب اسلامی و آرمانهای بنیان گذار کبیر آن وظیفه ای الهی و ملی همه اقشار جامعه می باشد. که در 22 بهمن 93 با حضور گسترده اقشار مختلف جامعه از کوچک و بزرگ نمودی دوباره یافت.

بی تردید راهپیمایی افتخار آفرین سی و هفتمین سالروز سرآغاز برافراشته شدن پرچم عدالت اسلامی و حکومت الله بر جهان یکی از باشکوهترین و استثنایی ترین راهپیمایی های حماسی یوم الله 22 بهمن ماه بعنوان تجلی اقتدار، عظمت و مظهر وفاق و اتحاد ملی در برابر زیاده خواهی دشمنان کینه توز اسلام و انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان است. ضمن تبریک آغاز سی و هفتمین بهار آزادی و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خلق حماسه ای دیگر با حضور پرشور و تاریخی ملت ایران، بدینوسیله به مصداق حدیث نبوی «ومن لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» از زحمات و تلاشهای خالصانه و ارزشمند مردم شریف و انقلابی بخش پیشکمر در جشن های دهه مبارک فجر، حضور در راهپیمایی 22 بهمن و همکاری صادقانه با ستاد دهه فجر بخش تقدیر و تشکر می نمایم. امید است در پناه الطاف الهی و رهنمودهای مقام معظم رهبری به آرمان های والای انقلاب و نظام اسلامی دست بیابیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.