اصل اتحاد مردم و مسئولان خدشه ناپذیر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102576کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار کلاله و نماینده مینودشت، کلاله، مراوه‌تپه و گالیکش در مجلس در بیانیه‌ای مشترک بر حضور حماسی مردم در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله «نصرت برزگر» و «عبدالکریم رجبی» در این بیانیه با اشاره به شرایط فعلی دیپلماسی کشورمان خاطر نشان کردند: «مردم قدرشناس ما همیشه ثابت کرده‌اند که با هوشیاری کامل موقعیت را درک می‌کنند و به جهانیان نشان خواهند داد که اتحاد مردم و مسئولان در این کشور ناگسستنی است.»

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم/ باز هم موعد تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا فرا رسید تا ملت همیشه در صحنه، چون دریایی خروشان در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی وحدت و یکپارچگی خود را فریاد زند.

امسال اما در شرایطی به سر می بریم که مسائل دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان بیش از پیش به نمایش حمایت ملت نیاز دارد. شکی نیست که برگ برنده هر نظامی در مسائل خارجی میزان حمایت افکار عمومی داخل آن کشور است. مردم قدرشناس ما همیشه ثابت کرده‌اند که با هوشیاری کامل موقعیت را درک می‌کنند و به جهانیان نشان خواهند داد که اتحاد مردم و مسئولان در این کشور ناگسستنی است.

راهپیمایی 22 بهمن امسال و حماسه‌ای که مردم ایران به روال همه این سال‌ها خواهند آفرید تأکیدی دگرباره بر فرمایش حضرت آقا خواهد بود که جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه در مذاکرات هسته‌ای دست بسته‌ای ندارد و از موضع ضعف صحبت نخواهد کرد.

مردم غیور و شهید پرور گلستان و ایران اسلامی با اقتدار در راهپیمایی 22 بهمن امسال شرکت می‌کنند و با مشت‌های گره کرده حمایت از انقلابشان را نشان می‌دهند. به عنوان اعضایی کوچک این ملت سرفراز، از همه آحاد مردم می‌خواهیم تا با شرکت گسترده در جشن باشکوه پیروزی انقلاب اسلامی به دنیا نشان دهند که در کنار همه مشکلات، اصل وحدت میان نظام و مردم خدشه‌ناپذیر است.»

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.