مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102468کپی به کلیپ‌بورد

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

حجت الاسلام کشیری امام جمعه کلاله در جمع مردم روستای کنگور گفت : مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود و این در صورتی است که سایر انقلاب های منطقه بخاطر ریاست و مسایل دنیوی است

صبح روز جاری با حضور فرماندار ، امام جمعه و مسئولین و مردم و اهالی روستا جشن انقلاب در روستای کنگور از توابع بخش مرکزی برگزار شد

امام جمعه کلاله افزود : هر کسی که دنبال می رود هدفشان رسیدن به قدرت است اما انقلاب ما با دیگر انقلاب های جهان متفاوت است .

وی گفت : شعار ملت ما استقلال آزادی و جمهوری اسلامی بود و ما بهترین افراد را در این مملکت داشتیم که بدون اجازه مستشاران حق دخالت در امور را نداشتند و در همه جا ردپای استعمار مشخص بود .

امام جمعه کلاله گفت : یکی از بی حرمتی هایی که به مردم و مسلمانان می کردند گرفتن حق توحش از مردم ما بود .

کشیری ادامه داد : در آن دوران 64 هزار مستشار آمریکایی بر ایران سیطره داشتند و علاوه بر اینکه از دولت آمریکا حقوق دریافت می کردند از ایران هم حقوق و مستمری می گرفتند .

امام جمعه گفت : ما در جنگ 36 هزار شهید دانش آموز تقدیم انقلاب کردیم و این نشان از تحول فرهنگی در دل جوانان می دهد .

وی گفت : باید به حال ملت 300 میلیونی آریکا تاسف خورد که اوبامای جنایتکار رئیس جمهورش است .

حجت الاسلام کشیری افزود: امروز و در این برهه زمانی در مذاکرات هسته ای تن آمریکایی ها به لرزه درآمد و این در حالی است که ایرانی ها در دوره پهلوی

حق نداشتند در برابر مستشاران آمریکایی اظهار نظر کنند و امروز وزیر خارجه ایران با قدرت حرفش را به وزیر خارجه آمریکا میزند .

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

مهمترین ویژگی انقلاب فرهنگی بودن انقلاب بود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.