روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102133کپی به کلیپ‌بورد

روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند

مدیرکل روابط عموی استانداری در جمع دهیاران روستاهای شهرستان های کلاله ،مینودشت،گالیکش و مراوه تپه با تاکید بر توانایی بالای روستاها در به حرکت در آوردن چرخ های توسعه کشور گفت : روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند و با توجه به این پتانسیل عظیم میتوانیم در این زمینه اطلاع رسانی خوبی را برای آگاهی رساندن به مردم داشته باشیم .

علی یازرلو صبح امروز در راستای جلسات توجیهی دهیاران با حضور در بخشداری کلاله در جمع دهیاران شهرستان های کلاله ،مینودشت،گالیکش و مراوه تپه گفت : در روستاها اقدامات و خدمات گوناگونی در زمینه های عمرانی ،فرهنگی،بهداشت و درمان ، ورزشی و اجتماعی رخ می دهد که بدلیل عدم اطلاع رسانی مناسب تنها عده معدودی از این خدمات و فعالیت ها مطلع هستند که این دیگر در جهانی که به سرعت در حال حرکت به سمت تبادل ارتباطات و اطلاعات در مدت اندک و از طریق دستگاه های کوچک و انگشتی است قابل قبول نیست .

وی عنوان کرد دهیاران بعنوان مسئولین عالی دولت در روستاها هستند . 

یازرلو با اشاره به  سایت استانداری و توزیع نسخه اندروید پرتال استانداری که قابل نصب بر روی تمام گوشی های موبایل است گفت : ما در سایت استانداری قسمتی را تحت عنوان اخبار دهیاری ها فعال کرده ایم که این فرصت مناسبی برای دهیاران برای ارائه گزارش اقدامات ، فعالیت ها و شناساندن موقعیت و ظرفیت های گردشگری روستاهاست .

روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند

 

روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند

 

روستاها موتور محرک چرخ های اقتصادی کشور هستند

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.