اولین جلسه مشترک فرمانداران در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101908کپی به کلیپ‌بورد

اولین جلسه مشترک فرمانداران در کلاله

اولین جلسه مشترک فرمانداران گنبد ،رامیان ،آزادشهر ،مینودشت ،گالیکش ،کلاله و مراوه تپه در کلاله برگزار شد .

برزگر فرماندار کلاله گفت : هدف از این جلسات که هرماه برگزار خواهد شد انتقال تجربیات،بیان نظرات در جهت فعالیت های توسعه ای مناطق است .

وی افزود : جلسه بعدی در گنبد با حضور فرمانداران شهرستان های بیشتری از استان تشکیل می شود .

اولین جلسه مشترک فرمانداران در کلاله

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.