دیدار فرماندار با رئیس و کارکنان ثبت احوال

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101811کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار با رئیس و کارکنان ثبت احوال

فرماندار کلاله به مناسبت هفته ثبت احوال با رئیس و کارکنان اداره ثبت احوال کلاله دیدار و گفتگو کرد  

 این دیدار که به میزبانی فرماندار و در محل دفتر کار ایشان برگزار شد برزگر فرماندار ضمن تقدیر از عملکرد ثبت احوال افزود: با توجه به ارتباط تنگاتنگ مردم و ثبت احوال در ثبت و صدور اسناد هویتی وظیفه سنگینی را برعهده دارد .

نجاتی مدیر ثبت احوال ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله گفت : یکی از دغدغه های ما در مجموعه ثبت احوال به روز رسانی خدمات به عموم مردم است .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرماندار شهرستان کلاله در صدور پیامی آغاز هفته محیط زیست را تبریک گفت.
بمناسبت عید سعید قربان، فرماندار کلاله به اتفاق اعضای شورای تامین ، بخشداران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان با ائمه جمعه کلاله دیدار کردند.
همزمان با فرا رسیدن هفته محیط زیست، مهندس سالاری فرماندار شهرستان با حضور در اداره حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیط بانی عزیز آباد، از تلاش‌ها و زحمات رئیس و کارکنان این مجموعه تقدیر و تشکر کرد.
جلسه‌ای با محوریت بررسی راهکارهای افزایش توان پمپاژ مخزن آب طوقه با حضور مهندس سالاری فرماندار کلاله، جمعی از مسئولین استانی و پیمانکار پروژه برگزار شد.
فرماندار شهرستان کلاله با حضور سرزده در ادارات مدیریت توزیع برق و ورزش و جوانان، از نحوه ارائه خدمات به شهروندان و روند فعالیت‌های اداری این دو مجموعه بازدید کرد.
به‌دنبال افزایش حجم پسماندهای دامی و خانگی در ایام عید سعید قربان، فرماندار کلاله از سکوی انتقال پسماند شهرداری کلاله بازدید کرد تا وضعیت نظافت، جمع‌آوری و ساماندهی پسماندهای شهری را بررسی کند.