همایش موتورسواران قانون مند کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100987کپی به کلیپ‌بورد

همایش موتورسواران قانون مند کلاله

نصرت برزگردر همایش رژه موتور سواران قانون مند افزود:کلاه ایمنی کم هزینه ترین روش در جهت ایمن سازی موتورسواران است.

وی گفت: یکی از معضلات در استان گلستان، عدم استفاده از کلاه ایمنی می باشدکه به واسطه آن، جان چندین نفر از دست رفته و خیلی از خانواده ها داغدار و یا متلاشی شده و این امر باعث بوجود آمدن بحرانهای اجتماعی و امنیتی نیز می گردد.

فرماندار کلاله افزود: ما باید برای کاهش صدمات،فضای ایمن تری را برای موتورسواران فراهم نمائیم تاآنان در شرایط مطلوب تری رانندگی نمایند.

همایش موتورسواران قانون مند کلاله

 سرهنگ قدمی در ادامه این جلسه گفت در استان گلستان 200هزار موتور سیکلت وجود دارد که حدود 190هزار دستگاه آن شماره گذاری شده است. و متاسفانه 12هزار نفر از راکبین یعنی حدود 5درصد ازآنان دارای گواهینامه رانندگی می باشند.

فرمانده پلیس راه استان گلستان افزود رعایت اصول ایمنی و همکاری با پلیس در کاهش خطرات موتور سواران موثر خواهد بود،لذا راکبان عزیز در این امر پلیس را یاری نمایند.

همایش موتورسواران قانون مند کلاله

 دکتر رجبی نیز در ادامه این جلسه با اشاره به ضرورت رعایت قانون گفت:رعایت قانون از ضروریات جامعه است.

نماینده مردم شهرستانهای مینودشت،گالیکش،کلاله و مراوه تپه افزود:شوراها و دهیاران عزیز در فرهنگ سازی رانندگی و استفاده از کلاه ایمنی و کاهش تلفات نقش بسزایی داشته باشند.

همایش موتورسواران قانون مند کلاله

 همایش موتورسواران قانون مند کلاله

 همایش موتورسواران قانون مند کلاله

 در پایان این مراسم به تعدادی از موتورسواران کلاه ایمنی اهدا گردید.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.