فرماندارکلاله بااشاره به هزینه ومراحل تهیه نان گفت: نان باطی مراحل مختلف وهزینه های فراوان به مردم ارائه میگردد، بنابراین رعایت مسائل بهداشتی آن ضروری است.
نصرت برزگردرجلسه کارگروه گندم، آرد ونان شهرستان کلاله افزود، عدم رعایت بهداشتی باعث اسراف نعمت الهی بوده ونارضایتی مردم را نیزبه همراه خواهد داشت.
دراین جلسه مقررشد همزمان با آغازبازگشائی مدارس، نانوائی های روستاها از ساعت 30/5 الی 30/7صبح وعصرها ازساعت14 الی 16 به ارائه نان مبادرت ورزند.
ودرشهرها نیز ازساعت 30/6 صبح وظهرها ساعت30/10 وعصرهاساعت16 باید پخت نان را آغازنمایند.
فرماندار کلاله درادامه این جلسه ازاعضا کارگروه خواست به منظورارائه نان مرغوب وجلوگیری از اسراف نان، نانوائی هائی را که اقدام به پخت نان مرغوب مینمایند تشویق نمایند.
لازم به یاد آوری است که شهرستان کلاله با بیش از120هزارنفرجمعیت، دارای 60نانوائی درسطح شهر و114 نانوائی درروستاها می باشد که ماهانه درسطح شهر9914 کیسه ودرسطح روستاها12هزارو 836 کیسه آرد بین خبازان توزیع میگردد.