پیام تبریک بمناسبت هفته دولت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100732کپی به کلیپ‌بورد

پیام تبریک بمناسبت هفته دولت                                          

پیام تبریک هفته دولت
رجایی و با هنر هر دو شهیدی هستند که با هم در جبهه های نبرد با قدرتهای فاسد هم جنگ و همرزم بودند. (امام خمینی (ره))
هفته دولت هفته درس است، درس ایثار و گذشت ، درس تلاش و همت، چون این هفته بنام مبارک دو شهید معلم رجایی و با هنر مزین گردیده است .
معلمانی که درسشان وارستگی، اخلاق، صداقت و خدمت بود.
ضمن عرض تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر ، امید است که با الگو قرار دادن ویژگی های نیکوی آن بزرگواران، در راستای تحقق آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت ا… خامنه ای (مدظله العالی) بتوانیم در خدمت امت اسلامی باشیم .

نصرت برزگر

فرماندار شهرستان کلاله
                                                                                                                                        
    

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.