جلسه ستاد سفرهای تابستانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100615کپی به کلیپ‌بورد

جلسه ستاد سفرهای تابستانی

فرماندار شهرستان کلاله در جلسه ستاد سفرهای تابستانی: استعدادهای مذهبی ، فرهنگی و طبیعی این شهر ستان فرصتی برای توصعه گردشگری است.

در چهارمین روز ماه مبارک رمضان در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر(سفرهای تابستانی ) شهرستان فرماندار کلاله گفت وجود استعدادهای گردشگری مانند خالد نبی (ع) ، و دیوا راسکندر چشمه آقسو ، زاو ،صنعت پرورش اسب اصیل ترکمن و صنایع دستی فرصت خوبی برای جذب گردشگری و توسعه اقتصادی در این شهرستان است.

محمد تقی قزلسفلی افزود این شهرستان با جاده اصلی فاصله کمی دارد ولی این امر در صورت معرفی و ایجاد زمینه جذب گردشگران می تواند یکی از قطبهای مهم گردشگری باشد.

وی افزود ما مسلمانان در دنیا به مهمان نوازی معروفیم بنابراین باید با برنامه ریزی دقیق و ارائه خدمات رفاهی بتوانیم رضایت گردشگران را جلب نمائیم.

جلسه ستاد سفرهای تابستانی

فرماندار کلاله با اشاره به اجرای پروژه راه آهن و جاده اصلی گرگان مشهد و عبور آنان از این شهرستان افزود اجرای بخشی از این پروژه ها در شهرستان فرصت خوبی بوده و این شهرستان را متحول نموده و انتقال این پروژه از مسیر جنگل گلستان به کلاله در حفظ محیط زیست موجود در پارک بین المللی گلستان نیز تاثیر گذار خواهد بود .

وی افزود فرودگاه کلاله نیز بعنوان دومین فرودگاه کلاله فرصت خوبی برای توسعه گردشگری و اقتصادی می باشد که مسئولین استانی در فعالیت مجدد آن تلاش نمایند.

در ادامه این جلسه رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کلاله گفت بحمدالله با پیگیری های انجام گرفته توسط اداره کل میراث فرهنگی استان مجموعه خالد نبی (ع) در آستانه ثبت ملی قرار دارد.

بهادر در خصوص ادامه پروژه ساماندهی چشمه آقسو افزود ،  در ادامه این اجرای این پروژه ، در حال حاضر سرویس بهداشتی و کمپهای آن در حال اجرا می باشد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.