6 مرکز خرید گندم در کلاله آماده تحویل محصول کشاورزان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103474کپی به کلیپ‌بورد

6 مرکز خرید گندم در کلاله آماده تحویل محصول کشاورزان است

فرماندار و رئیس شورای کشاورزی شهرستان کلاله گفت : 6 مرکز خرید گندم در کلاله آماده تحویل محصول کشاورزان است

برزگر افزود : تلاش شده با هماهنگی های لازم حداکثر 48 ساعت پس از تحویل گندم ،بانک کشاورزی اقدام به پرداخت وجه محصول کشاورزان کند .

رئیس شورای کشاورزی شهرستان در ادامه اظهار کرد : خوشبختانه با شرایط خوب و مناسب آب و هوایی و بارش های به موقع پیش بینی می شود امسال بیش از 159 هزار تن گندم از 45020 هکتار گندم آبی و دیم تولید شود .

فرماندار کلاله در ادامه تاکید کرد : همه تلاش ها باید برای برداشت در زمان کمتر ، سهولت در تحویل و خرید گندم توسطمراکز تعیین شده و پرداخت وجه گندم به کشاورزان مدنظر قرار گیرد .

رئیس جهاد کشاورزی هم در سخنانی گفت : 5 کارشناس جهاد کشاورزی نظارت فنی خود را با معاینه کامل برای کاهش ضایعات گندم همچنین افزایش ضریب ایمنی کمباین های موجود در شهرستان آغاز کرده اند .

عیزاده افزود : 259 کمباین درکلاله عملیات برداشت گندم ، جو و کلزا را از 15 خرداد ماه آغاز خواهند کرد .

میدر جهاد کشاورزی به ممنوعیت کشت شالی هم اشاره کرد و گفت : این ممنوعیت برای کشت شالی وجود دارد و به کشاورزان توصیه می شود به جای شالی ، پنبه – سویا- ذرت علوفه ای و … کشت کنند .

پیش بینی می شود از 515 هکتار کلزا سطح سبز امسال 1000 هزار تن تولید شود که پارسال 9850 تن بود ، جو امسال از 637 هکتار سبز 1640 تن تولید شود که پارسال 600 تن بوده است و این موضوع هم در کلزا کاهش شدید سطح کشت و جو افزایش سطح آن مرتبط است .

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رییسی و شهدای خدمت با حضور فرماندار، امام جمعه ، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.
فرماندار کلاله در جلسه شورای اداری گفت: :تکریم ارباب رجوع اولویت کاری مدیران شهرستان قرار گیرد و ادارات ملزم هستند که با مردم متواضعانه برخورد کنند و بدنبال رفع مشکلات آنان باشند.
فرماندار شهرستان کلاله:
فرماندار کلاله در نشست با دهیاران شهرستان گفت:دهیاران به عنوان مدیران اجرایی روستاها، حلقه ارتباط مسئولان با مردم هستند و باید با تلاش بیشتر و کمک دستگاه‌های اجرایی زمینه خدمات‌رسانی هرچه بیشتر به مردم را فراهم کنند.
فرماندار کلاله در جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شهرستان گفت: طی بررسی های بازرسین آرد و نان ، برخی خبازان روستایی نان مطلوبی تولید نمی‌کنند که طی ۴۸ ساعت آینده علت کاهش کیفیت نان واحد‌های روستایی بررسی و مرتفع گردد
محمود سالاری فرماندار شهرستان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کلاله از بخش‌های مختلف این مرکز آموزشی بازدید کرد.
مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رییسی و شهدای خدمت با حضور فرماندار، امام جمعه ، مدیران و اقشار مختلف مردم در دهستان کنگور بخش مرکزی کلاله برگزار گردید.