47 کیلوگرمی مواد مخدر در شهر کلاله کشف و ضبط شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124850کپی به کلیپ‌بورد

 47 کیلوگرمی مواد مخدر در شهر کلاله کشف  و ضبط شد

فرماندار کلاله در جلسه شورای هماهنگی مواد مخدر با بیان این خبر گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون؛۱۱۲ پرونده قضایی در کلاله تشکیل و ۴۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر و ۵۶۴ عدد قرص مخدر غیر مجاز توسط نیروی انتظامی کشف و ضبط شده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و گفت:به جهت کاهش هزینه ها و آسیب های اجتماعی؛ باید در حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر بیشتر کار شود.

فرماندار کلاله بر حمایت از انجمن NA در شهرستان تاکید کرد و افزود:انجمن معتادین گمنام نهاد مردمی و خودجوش هستند که خود زمانی گرفتار اعتیاد بودند که تعداد قابل توجهی از معتادان با کمک اصولی این انجمن از این بیماری رهایی یافته اند.

 47 کیلوگرمی مواد مخدر در شهر کلاله کشف  و ضبط شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی ره با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه کلاله، امام جمعه شهر فراغی و جمعی از مدیران در روستای قودنه سفلی برگزار گردید.
فرماندار کلاله در گفتگویی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت عید سعید قربان و به منظور تأمین نان مورد نیاز شهروندان، ۲۲ تن آرد مناسبتی و ترمیمی بین ۱۱۲ نانوایی دولتی شهری و روستایی شهرستان توزیع شده است.
نشست هم‌اندیشی فرماندار کلاله با خیرین مدرسه‌ساز شهرستان با هدف تقویت نهضت ملی مدرسه‌سازی و بررسی راهکارهای رفع موانع موجود در پروژه‌های آموزشی برگزار شد.
در آیینی با حضور فرماندار، امام جمعه ، فرمانده ناحیه سپاه کلاله ، فرمانده انتظامی و جمعی از مدیران شهرستان؛ کاروان راهیان نور شهرستان کلاله عازم مناطق عملیاتی غرب کشور شدند.
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن وصال با حضور فرماندار ، جمعی از مدیران و اقشار مختلف مردم و جوانان در سالن صدف شهرستان کلاله برگزار شد.
فرماندار کلاله در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های شهرستان گفت:: برگزاری جشن‌های غدیر باید با مشارکت مستقیم مردم انجام شود تا شور و نشاط اجتماعی در جامعه تقویت گردد.