25 هزار اصله نهال درختان مثمر بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=114572کپی به کلیپ‌بورد

25 هزار اصله نهال درختان مثمر بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد

مهندس حمیدی فرماندار کلاله در هفته منابع طبیعی با حضور در دانشگاه پیام نور کلاله اقدام به کاشت نهال کردوگفت: 25هزار اصله نهال که عمدتا از درختان مثمر بود، بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله مهندس حمیدی درروز یکشنیه 20اسفند ماه با حضور خوددر این آیین فرهنگی از رئیس دانشگاه پیام نور کلاله بدلیل وجود عرصه مناسب برای درختکاری و همچنین وجود فضای علمی دانشگاه خواستند تا در زمینه نگهداری و آبیاری نهال های غرس شده، از روشهای نوین استفاده کنند.
مهندس حمیدی در حاشیه این مراسم به مدیران دستگاهها متذکر شدند که اهمیت نگهداری و مراقبت از نهال ها از کشت آن کمتر نیست و همه ما موظف به حفظ و مراقبت از این نهال ها هستیم.
فرماندار کلاله در ادامه به فعالیت های انجام شده در هفته منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: امسال یکصد و پنجاه هزار اصله نهال در شهرستان کلاله تولید و در مناطق مختلف روستایی ، شهری، مرتعی، جنگلی، معابر. مدارس، گلزارهای شهداو مراکز بهداشتی درمانی غرس شده است.
گفتنی است مهندس حمیدی به همراه مدیران شهرستان در حاشیه جاده ورودی کلاله تعدادی نهال غرس کردند

25 هزار اصله نهال درختان مثمر بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد

25 هزار اصله نهال درختان مثمر بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد

25 هزار اصله نهال درختان مثمر بین احاد جامعه به صورت رایگان توزیع شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

مدیرکل تامین اجتماعی استان همراه با رییس تامین اجتماعی کلاله با حضور در فرمانداری با مهندس سالاری فرماندار شهرستان کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت سی‌وششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور فرماندار، امام جمعه، اعضای شورای تامین، مدیران شهرستان در نمازخانه اداره آموزش و پرورش کلاله برگزار شد.
بمناسبت عید سعید قربان فرماندار کلاله بهمراه رئیس دفتر نماینده حوزه شرق گلستان، اعضای شورای تامین، سرپرست بهزیستی و جمعی از مدیران شهرستان، با افراد دارای معلولیت دیدار و ضمن تبریک عید سعید قربان، پای گفتگو با ولی نعمتان بهزیستی نشست.
طبق روال روزهای سه شنبه فرماندار کلاله بصورت رو در رو با تعدادی از شهروندان و مراجعه کنندگان دیدار و از نزدیک به مشکلات آنان رسیدگی کرد.
فرماندار کلاله همراه با نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان ، معاون اداره کل غله استان‌ و مدیر جهاد کشاورزی کلاله از مراکز خرید گندم در شهرستان بازدید کردند و ضمن بررسی روند تحویل گندم، از نزدیک در جریان مشکلات و نیازهای کشاورزان قرار گرفتند.
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، با حضور فرماندار، امام جمعه، نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، مدیران و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر کلاله برگزار گردید.