جلسه هم اندیشی آغاز ، پایداری و استمرار پروازهای مسافربری فرودگاه کلاله با حضور دهقان مدیرکل نظارت بر پروازهای فرودگاه های کشور ، امیری مدیرکل فرودگاه های استان گلستان ، رجبی نماینده مردم منطقه مردم کلاله در مجلس شورای اسلامی ، برزگر فرماندار کلاله و با حضور ائمه جمعه ، فرمانداران ، شهرداران ، اعضای شوراهای اسلامی شهر شرق استان برگزار شد .
فرماندار کلاله گفت: آماده ایم با فرودگاهی که متعلق به منطقه است تلاش کنیم برای توسعه منطقه
نصرت برزگر در این جلسه خطاب به مسئولین اذعان کرد : نگاه مثبت و قوی شما مسئولین نسبت به پروازهای پایدار این فرودگاه کمک زیادی خواهد کرد به پیشرفت زیرساخت های توسعه در منطقه .
وی فرودگاه را سکوی پرتاب و رشد منطقه در زمینه های اقتصادی – علمی – گردشگری – تفریحی – خدماتی و توسعه ای برشمرد و گفت: فرودگاه نه تنها امروزه بلکه در افق20 ساله توسعه کشور خواه ناخواه از اصلی ترین مولفه ها در توسعه ارتباطات ، زیرساخت ها و فعالیت های اقتصادی محسوب می شود .
وی وجود این فرودگاه را پتانسیلی ویژه برای استان و منطقه برشمرد و گفت: ما اینجا دور هم جمع شدیم تا برای چندسال آتی کشور تصمیمی بگیریم تا شرمنده شهروندان و نسل های آینده مان نشویم. ما باید دیدمان را وسیع کنیم و براساس سند چشم انداز توسعه گام برداریم و افق دوردست را در دستور کار قرار دهیم .
کشیری امام جمعه کلاله گفت: تعطیلی این فرودگاه با سرمایه گذاری و نقش محوری که این ترمینال در جابجایی مسافر – محصولات و ادوات دارد خسارت سنگینی برای مردم محسوب می شود و مسئولین باید به این چنین سرمایه های مولدی با نگاه به آینده تصمیم بگیرند .
ایشان علت رکود فرودگاه را زمان و روزهای نامناسب پرواز قلمداد کرد و گفت متاسفانه در سال 91 بعد از یکماه پروازها بدلایل واهی تعطیل شد .
وی سپس اذعان کرد این فرودگاه دومین فرودگاهی است که استان را تحت پوشش قرار داده و می تواند در زمینه های اقتصادی، تجاری،گردشگری، علمی ، جابجایی اساتید دانشگاه ها و متخصصان علم پزشکی کمک حال فرودگاه گرگان و برطرف کننده نیازهای مردم این منطقه باشد.
ایشان در ادامه به وجود منابع و مواهب طبیعی فراوان از جمله جنگل نیروی هوایی نمی توانست در این وقایع کمک رسانی کند.
کشیری با اشاره به درآمد میلیاردی فرودگاه از محل زمین های کشاورزی گفت : این فرودگاه با وسعتی بالغ بر 350 هکتار دارای زمین های مساعد و غنی کشاورزی با درآمدی سالیانه بالغ بر 1 میلیارد تومان می شود که می شود از محل این درآمد برای این فرودگاه سرمایه گذاری کرد. این صحبت یک شهر نیست بلکه صحبت یک استان و مواهب آن نیز برای همه است نه فقط کلاله ، باید نگاه هایمان را گسترش و دایره دیدمان را توسعه دهیم .
ایشان سپس خواستار انتقال یکی از پروازهای تهران – گرگان به فرودگاه کلاله و همچنین برقراری پرواز کلاله به مشهد – زاهدان شدند.
رجبی نماینده مردم کلاله در مجلس شورای اسلامی علت تعطیلی پروازها در سال 91 را خلف وعده شرکت های هواپیمایی برشمردند وعلت تعطیلی فرودگاه را عدم اطلاع رسانی مناسب برشمرد و گفت: در فصل بهار استقبال از پروازها بسیار چشم گیربود بطوریکه ورود و خروج بصورت کامل انجام می شد .
نماینده مردم کلاله در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد : این فرودگاه با 350 هکتار زمین غنی کشاورزی با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان در سال 91 تجهیز و سرمایه گذاری شد .
وی سپس ضمن اشاره به پتانسیل های استان در حوزه های گردشگری، اقتصادی و همجواری با کشورهای آسیای میانه گفت ما مصر به برقراری پرواز پایدار در این فرودگاه هستیم .
امیری مدیرکل فرودگاه های استان گلستان گفت : برای این فرودگاه کلاله در سنوات گذشته زیرساخت های خوبی بنا شده و امسال نیز 4 میلیارد تومان نیز صرف نگهداری و عملیاتی نگه داشتن فرودگاه هزینه شده و ما نیز بدنبال فعالیت این فرودگاه هستیم تا بتوانیم از دستگاه های کمک ناوبری استفاده کنیم .
ایشان در ادامه اذعان کرد : آمادگی لازم برای عدم برخورد پروازهای کلاله با پروازهای گرگان را داریم و درخصوص عوارض فرودگاهی نیز تخفیفات خوبی را به شرکت های ایرلاین خواهیم داشت تا پروازهای پایدار داشته باشیم .
دهقان مدیرکل فرودگاه های کشور مزیت حمل و نقل هوایی را در سرعت و امنیت آن برشمرد و گفت : همه مزیت های فرودگاه بحث مسافر نیست بلکه دیگر مسایل از آن جمله کشاورزی هم مطرح است و این فرودگاه آمادگی لازم برای انجام پروازهای داخلی را دارد .
وی سپس ضمن اشاره به زلزله بم افزود : در زلزله بم فرودگاه بم کمک بزرگی را هم به مسئولین در نجات جان مردم داشت.
رایزنی های بیشتر با مسئولین ادامه دارد ، منتظر خبرهای خوب باشید .