۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114005کپی به کلیپ‌بورد

۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

 ۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

نصرت برزگر فرماندار کلاله در شورای اداری
شهرستان با اعلام این خبر گفت:۱۴/۳ درصد نرخ بیکاری در کلاله هشداری است؛ که باید همه
برای ایجاد اشتغال و تولید تلاش کنیم.

برزگر گفت:امسال سهم شهرستان در اجرای طرح
کارورزی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی۲۵۰ نفر تعیین شده است.

وی ادامه داد: تا کنون ۷۴ نفر اقدام به
ثبت نام کرده اند.

فرماندار کلاله گفت:این افراد علاوه بر
بیمه ماهیانه تا ۴۰۰ هزار تومان دریافت خواهند
کرد.

برزگر گفت: سال گذشته بیست نفر از فارغ
التحصیلان پس از کاروزی جذب بازار کار شده اند.

 رئیس کارگروه اشتغال کلاله اعلام کرد: امسال
سهمیه اشتغال در کلاله ۹۹۷ نفرتعیین شده است؛ که تاکنون ۱۱۱۱ نفر ثبت نام کرده اند.

۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

 

۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

 

۵۴ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد شغل در کلاله

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در آیینی با حضور فرماندار کلاله، امام جمعه ، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران؛ از زحمات جلال الدین تاج پور مدیریت سابق آموزش و پرورش کلاله تقدیر و خانم محبوبه موسی پور به عنوان سرپرست جدید آموزش و پرورش شهرستان کلاله معرفی شد.
ملاقات مردمی فرماندار شهرستان در راستای رویکردها و برنامه های دولت و در جهت رسیدگی به مشکلات مردم و ارائه خدمات در محل فرمانداری برگزار گردید.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار و مدیران خدمات رسان شهرستان کلاله در روستای قره شور بخش مرکزی کلاله برپا شد
فرماندار شهرستان کلاله به همراه رییس آبفا و توزیع برق کلاله با هدف بررسی وضعیت تأمین آب شرب و بررسی روند بهره‌برداری از منابع آبی،از ایستگاه پمپاژ طرح آبرسانی شهر کلاله در روستای طوقه بازدید کردند.
در جهت ارائه خدمات به مردم و ارتقا رضایمندی و رفع محرومیت از روستاهای شهرستان؛ میز خدمت فرماندار کلاله همراه با مسئول دفتر نماینده مردم حوزه انتخابیه شرق استان، بخشدار پیشکمر و مسئولان خدمات رسان شهرستان در روستا قره آقاچ بخش پیشکمر برپا شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گلستان به اتفاق کارشناسان با حضور در فرمانداری کلاله، با فرماندار شهرستان دیدار و پیرامون توسعه و رفع موانع ناحیه صنعتی دهنه گفتگو کردند.