۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=129629کپی به کلیپ‌بورد

۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

در آیینی با فرماندار کلاله، دادستان و رییس دادگستری کلاله، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان، مدیرکل و رئیس ثبت اسناد و املاک استان و جمعی از مدیران شهرستان؛ ۴۰ کشاورز صاحب زمین روستای قره شور کلاله، سند مالکیت تک برگ دریافت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی;مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان در حاشیه این مراسم گفت: از مجموع دو میلیون و یکصد هزار هکتار اراضی استان، حدود یک میلیون و سیصد هزار هکتار عرصه منابع ملی است؛ که طی دو سال کار حدنگاری برای تمامی آن سند مالکیت حدنگاری صادر شد.

رضائیان گفت: تا کنون از حدود ۶۸۲ هزار هکتار اراضی باغی و زراعی موجود در استان، برای ۲۳۰ هزار هکتار، در قالب ۲۳ هزار قطعه، سند کشاورزی صادر شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان ادامه داد: در شهرستان کلاله حدود ۵۹ هزار هکتار زمین زراعی و باغی وجود دارد که با همواری امور اراضی جهاد کشاورزی و  همراهی دستگاه های اجرایی و قضایی برای بیش از  ۱۵۵۰۰ هکتار سند مالکیت حدنگاری صادر و تحویل شده است.

۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

۴۰ سند مالکیت اراضی کشاورزی به کشاورزان روستای قره شور در کلاله اهدا شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.