۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=128158کپی به کلیپ‌بورد

۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

فرماندار کلاله در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان گفت:از ابتدای سال جاری تاکنون، ۷ خبازی و ۹ قنادی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شده که جمعا به جزای نقدی ۱۰۵ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال محکوم شدند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرهاد شیبک فرماندار کلاله بیان کرد:با اجرای فاز سوم هوشمند سازی مدیریت آرد و نان، کلیه اقدامات خبازان بصورت سیستمی در فرمانداری رصد می شود به گونه ای که تعداد تراکنش های پر تکرار توسط یک کارت بانکی با اطلاعات کامل فرد  نیز قابل مشاهده است.

وی ادامه داد:با نظارت های هوشمند کارشناسان ما، نانوایانی که تراکنش نامتعارف در سال جاری داشته اند شناسایی و جهت تشکیل پرونده و پرداخت جریمه  به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

فرهاد شیبک  همچنین گفت:هر گونه تراکنش نامتعارف توسط خباز، باعث کاهش سرانه آرد کل شهرستان خواهد شد و این عمل ناشایسته برخی افراد باعث کسری ۲۴ تن آرد نوع یک  از  سهمیه فروردین ماه شهرستان شده است.

فرماندار کلاله در ادامه خاطر نشان کرد: شهروندان کلاله نیز می‌توانند از طریق دستگاه کارت خوان خبازی ها و یا مراجعه به سایت نانینو، نظرات خود را نسبت به عملکرد خباز ارسال نمایند.

۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

۱۶ واحد صنفی متخلف در کلاله جریمه نقدی شدند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در طول جنگ 40 روزه، دولت با تمام توان پای کار مردم ماند، از رئیس جمهور تا وزرا و استانداران و مدیران و کارمندان، همه پای کار بودند تا روند خدمت رسانی به مردم مختل نشود و نگرانی بابت کمبود کالاها، سوخت و … به اضطراب ناشی از حملات دشمن افزوده نشود. در نتیجه همین اقدامات نیز هیچ کمبودی در تامین نیازهای مردم ایجاد نشده و ارائه خدمات به آنان تداوم یافت.
🔹فرماندار کلاله، در نشستی با بانوان این شهرستان، با تأکید ویژه بر دعوت همگانی به مشارکت حداکثری در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت، همه شهروندان را به حضور پرشور فراخواند. وی رشد چشمگیر کاندیداتوری بانوان را نشانه‌ای از توانمندی مدیریتی آنان دانست و بانوان را ستون‌های توسعه محلی توصیف کرد.
بازدید میدانی محمود سالاری فرماندار کلاله از مراحل پیشرفت عملیات خط انتقال روستای چهارمازو
این جلسه با حضور مهندس باقری معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و اعضای هیأت اجرایی انتخابات شهرستان، به منظور بررسی دقیق و انتخاب افراد واجد شرایط برای این مسئولیت مهم، برگزار گردید.
🔹تجمع مردمی دلدادگان قائد شهید امام خامنه ای در سی ششمین شب از شب های اقتدار کلاله ای ها در میدان امام خمینی(ره)
در این دیدار محمود سالاری فرماندار کلاله، آخوند غراوی نماینده استان در مجلس خبرگان و دنکوب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در استان گلستان حضور داشتند.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.